Ella Aura ja kolmastoista haltia (Ella Aura, #2)
Keskiarvo 3.81
3.81 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Ella Aura ja kolmastoista haltia

Elena Mady
Julkaistu: syyskuu 28, 2012 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Päällys: Ture Ekroos. Sisuksen kuvat: Elena Mady. Sidottu.

Ella Aura ei taida aivan ymmärtää, että Tom Vuori on taatusti oman aikansa lahjakkain maalintekijä. Vaan ihmekös tuo: Ella Aura onkin keitutyttö, keijun ja tontun jälkeläinen ja sitä paitsi männynkävyn kokoinen. Pienestä koostaan huolimatta Ella ja muut keitut ovat ottaneet harteilleen ratkaisevan tehtävän maailman huomisessa.

Syytä onkin, sillä aurinkohaltia Morbicus on tarjonnut ruhtinaallisen palkkion kätyrille, joka auttaa raivaamaan ihmiset maan kamaralta. Mutta miksi hän on päättänyt aloittaa tuhotyönsä Ella Aurasta ja Tomista, aivan tavallisesta ihmispojasta?

Tarvitaan vaarallinen matka Andien pilvimetsiin sekä neuvokkaiden ystävien – parinaljakko Daisyn ja Pommen, terävähampaisen vetehisen ja yltiöenergisen juniorihaltia Sampon – apua, jotta Ella Aura ja Tom voivat pelastua.

Elena Mady on helsinkiläinen kirjailija ja muusikko. Kaikenikäisten poikien ja tyttöjen iloksi hän kehitti vauhdikkaan, nokkelaa sanailua ja valloittavia hahmoja pursuavan tarinan, jossa nykymaailma on portti huikeaan fantasiaan. Ella Auran ja Tomin ensimmäiset jännityksenhetket koettiin kirjassa Ella Auran tuomiopäiväkirja.

muokattu 13.05.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

Prinssi Ahava ja riipuksen arvoitus (Patarania, #1)Tiukun salaisuus (Värikkäät, #1)Vedeera vaarallisilla vesillä (Vedeera, #2)Särkyneen lasipallon salaisuusKaamea luokkaretki (Lohikäärmeakatemia, #3)

Kirja-arvioita (1)

suden veli avatar
Kirjoittanut
5.0
Kuten edellinen kirja, tämäkin tempaisi minut mukaansa jo ensimmäisillä sivuilla. Ellan ja Tomin välinen side on sanoinkuvaamatonta. Kirja kertoo osuvasti hyvän ja pahan taistelusta, miten heikolta vaikuttava hyvä voittaa "voittamattoman" pahan. Kirjassa kerrotaan hyvin todenmukaisesti asioista. Eläköön, Elena Mady!
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Алёна Волкова
Uusin jäsen: Алёна Волкова
Jäseniä yhteensä: 9721