Ella Aura ja kolmastoista haltia

Elena Mady
fantasia, lapset
Ella Aura ja kolmastoista haltia (Ella Aura #2) - Elena Mady7.62

Päällys: Ture Ekroos. Sisuksen kuvat: Elena Mady. Sidottu.

Ella Aura ei taida aivan ymmärtää, että Tom Vuori on taatusti oman aikansa lahjakkain maalintekijä. Vaan ihmekös tuo: Ella Aura onkin keitutyttö, keijun ja tontun jälkeläinen ja sitä paitsi männynkävyn kokoinen. Pienestä koostaan huolimatta Ella ja muut keitut ovat ottaneet harteilleen ratkaisevan tehtävän maailman huomisessa.

Syytä onkin, sillä aurinkohaltia Morbicus on tarjonnut ruhtinaallisen palkkion kätyrille, joka auttaa raivaamaan ihmiset maan kamaralta. Mutta miksi hän on päättänyt aloittaa tuhotyönsä Ella Aurasta ja Tomista, aivan tavallisesta ihmispojasta?

Tarvitaan vaarallinen matka Andien pilvimetsiin sekä neuvokkaiden ystävien – parinaljakko Daisyn ja Pommen, terävähampaisen vetehisen ja yltiöenergisen juniorihaltia Sampon – apua, jotta Ella Aura ja Tom voivat pelastua.

Elena Mady on helsinkiläinen kirjailija ja muusikko. Kaikenikäisten poikien ja tyttöjen iloksi hän kehitti vauhdikkaan, nokkelaa sanailua ja valloittavia hahmoja pursuavan tarinan, jossa nykymaailma on portti huikeaan fantasiaan. Ella Auran ja Tomin ensimmäiset jännityksenhetket koettiin kirjassa Ella Auran tuomiopäiväkirja.

Keskustelua: Elena Mady :: viestejä 2 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)

Julkaistu: syyskuu 28, 2012
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 7.62/10
Arvosanoja: 18
Muokattu: toukokuu 13, 2013

Ella Aura -kirjasarja

Ella Auran tuomiopäiväkirja7.28
Ella Aura ja kolmastoista haltia (Ella Aura #2)7.62
Tom ja Morbicuksen kosto (Ella Aura #3)8.46

Kirja-arvioita

10/10 |
huhtikuu 06, 2015
Kuten edellinen kirja, tämäkin tempaisi minut mukaansa jo ensimmäisillä sivuilla. Ellan ja Tomin välinen side on sanoinkuvaamatonta. Kirja kertoo osuvasti hyvän ja pahan taistelusta, miten heikolta vaikuttava hyvä voittaa "voittamattoman" ...