Reaktio (Animorphs, #12)
Keskiarvo 2.97
2.97 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (91)
Kirjahyllytilastot

Reaktio

K. A. Applegate
Julkaistu: 2002 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Reaction
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Tapani Bagge. Kannen kuva: Damon C. Torres. Nidottu.

Kahdestoista kirja huimassa seikkailusarjassa viisikosta, jolla on erikoislaatuinen kyky ja erikoislaatuinen tehtävä: he osaavat muuttua eläimiksi ja heidän on pelastettava maapallo ulkoavaruuden uhalta!

Rachelilla on omituisia ongelmia. Hän ei hallitse morfaamistaan. Hän muuttuu täysikasvuiseksi krokotiiliksi kesken kotiläksyjen tekemisen. Ja palaamatta välillä ihmismorfiin hän muuttuu elefantiksi. Silloin lattia pettää ja Rachel löytää itsensä katsomassa entistä keittiön kattoa.

Mitä on tekeillä? Kukaan ei tiedä varmasti, mutta Rachelin ja muiden animorfien on otettava asiasta pian selvää. Jos joku sivullinen sattuisi näkemään Rachelin holtittomat muodonmuutokset, olisivat kaikki animorfit ja Ax suuressa vaarassa…

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loppupeli (Endgame–trilogia, #1)Veden alla (Veden alla, #1)Time Riders (Time Riders, #1)Perijätär (Valinta-sarja, #4)5. aalto (5. aalto, #1)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirja oli juoneltaan hyvä. Jälleen kerran vähän rauhallisempi osa sarjaan, mitään suurta taistelua ei kirjassa ollut. Kerronta oli sujuvaa ja kirja piti lukijan täydellisesti otteessaan. Oli mielestäni mukava välillä seurata tapahtumia pelottoman Rachelin näkökulmasta. Hän ei sittenkään ole aivan niin peloton kuin muut luulevat. Jotenkin tuntuu, että kaikki muut henkilöt jäivät aivan hänen varjoonsa. Olisin edelleen kaivannut Axia lisää. Kirjan lopetus oli hyvä, se ... (lisää)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445