Valtaistuinpelin kulisseissa: Game of Thrones
Keskiarvo 3.82
3.82 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (17)
Kirjahyllytilastot

Valtaistuinpelin kulisseissa: Game of Thrones

Bryan Cogman
Julkaistu: syyskuu 26, 2012 (Pen & Paper)
Alkuperäinen nimi: Inside HBO's Game of Thrones
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirja
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Satu Hlinovsky. Esipuhe: George R. R. Martin. Sidottu.

Kurkista television kaikkien aikojen suosituimman fantasiasarjan kulisseihin!

Valtaistuinpelin kulisseissa – Game of Thrones on HBO:n hittisarjan virallinen käsikirja. Sadat kuvat, tuotanto- ja puvustussuunnitelmat, kartat, hahmojen henkilökuvat, kuvakäsikirjoitukset sekä sisäpiirin tarinat ja haastattelut paljastavat, kuinka televisiosarjan luojat muunsivat George R. R. Martinin huippusuositun fantasiakirjasarjan Westerosin maailmaksi.

Mukana on myös George R. R. Martinin kirjoittama esipuhe, sarjan tuottajien David Benioffin ja D. B. Weissin tekemä johdanto ja katsaus sarjaa varten luotuun dothrakin kieleen.

Tämä ylellisellä, pehmustetulla ja uppokuvioidulla kannella varustettu erikoispainos tarjoaa lukijalle uskomattoman tilaisuuden tutustua tarkemmin äärimmäisen suosittuun televisiosarjaan. Asiantuntevasta käännöksestä vastaa George R. R. Martinin suomenkielisen laitoksen virallinen kääntäjä ja televisiosarjan suomennosta valvova Satu Hlinovsky.

Emmy®-palkittu Game of Thrones on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä television fantasiasarjoista, joka perustuu George R. R. Martinin yli 15 miljoonaa kappaletta myytyyn, kulttimaineeseen kohonneeseen kirjasarjaan Tulen ja jään laulu (A Song of Ice and Fire). Sarjassa seurataan kuninkaita ja kuningattaria, ritareita ja luopioita, kieroilijoita ja aatelisherroja, jotka juonittelevat ja kamppailevat Westerosin seitsemän kuningaskunnan hallitsemisesta.

Televisiosarjan suosiosta kielii se, että kolmas tuotantokausi on jo vahvistettu.

Valtaistuinpelin kulisseissa – Game of Thrones on televisiosarjan ainoa virallinen lähdeteos faneille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle tähän kiehtovaan fantasiamaailmaan ja sen hahmoihin.

muokattu 10.03.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tolkien: Elämä ja teoksetHoukutus: Kuvitettu opas vampyyrisaagaanEragon: Lohikäärmeratsastajan opasHarry Potter: Suuri velhouskirjaHobitti: Smaugin autioittama maa. Kuvitettu opas

Kirja-arvioita (1)

Sini avatar
Kirjoittanut
4.0
Upea kuvakirja loistavasta sarjasta. Jäin kaipaamaan joidenkin hahmojen esittelyä (kuten Hurtta), mutta hieno se on silti.
Paikalla 56 vierailijaa
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558