Valtaistuinpelin kulisseissa: Game of Thrones

Bryan Cogman
tietokirja
Valtaistuinpelin kulisseissa: Game of Thrones - Bryan Cogman7.64

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Satu Hlinovsky. Esipuhe: George R. R. Martin. Sidottu.

Kurkista television kaikkien aikojen suosituimman fantasiasarjan kulisseihin!

Valtaistuinpelin kulisseissa – Game of Thrones on HBO:n hittisarjan virallinen käsikirja. Sadat kuvat, tuotanto- ja puvustussuunnitelmat, kartat, hahmojen henkilökuvat, kuvakäsikirjoitukset sekä sisäpiirin tarinat ja haastattelut paljastavat, kuinka televisiosarjan luojat muunsivat George R. R. Martinin huippusuositun fantasiakirjasarjan Westerosin maailmaksi.

Mukana on myös George R. R. Martinin kirjoittama esipuhe, sarjan tuottajien David Benioffin ja D. B. Weissin tekemä johdanto ja katsaus sarjaa varten luotuun dothrakin kieleen.

Tämä ylellisellä, pehmustetulla ja uppokuvioidulla kannella varustettu erikoispainos tarjoaa lukijalle uskomattoman tilaisuuden tutustua tarkemmin äärimmäisen suosittuun televisiosarjaan. Asiantuntevasta käännöksestä vastaa George R. R. Martinin suomenkielisen laitoksen virallinen kääntäjä ja televisiosarjan suomennosta valvova Satu Hlinovsky.

Emmy®-palkittu Game of Thrones on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä television fantasiasarjoista, joka perustuu George R. R. Martinin yli 15 miljoonaa kappaletta myytyyn, kulttimaineeseen kohonneeseen kirjasarjaan Tulen ja jään laulu (A Song of Ice and Fire). Sarjassa seurataan kuninkaita ja kuningattaria, ritareita ja luopioita, kieroilijoita ja aatelisherroja, jotka juonittelevat ja kamppailevat Westerosin seitsemän kuningaskunnan hallitsemisesta.

Televisiosarjan suosiosta kielii se, että kolmas tuotantokausi on jo vahvistettu.

Valtaistuinpelin kulisseissa – Game of Thrones on televisiosarjan ainoa virallinen lähdeteos faneille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle tähän kiehtovaan fantasiamaailmaan ja sen hahmoihin.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: syyskuu 26, 2012
Kustantaja: Pen & Paper
Tyylit: tietokirja
Avainsanat: tv-sarja
Alkuperäinen nimi: Inside HBO's Game of Thrones
Arvosanalla: 7.64/10
Arvosanoja: 19
Muokattu: maaliskuu 10, 2018

Game of Thrones -kirjasarja

Game of Thrones on George R. R. Martinin kirjasarjaan Tulen ja jään laulu pohjautuva televisiosarja.

Kuuluu yläsarjaan Tulen ja jään laulu

Valtaistuinpelin kulisseissa: Game of Thrones7.64
Westerosin kirjeenvaihtaja: Salaisuuksia & spekulaatiota9.00
Game of Thrones: Koko historia7.50
Kaikkien on kuoltava

Kirja-arvioita

8/10 |
lokakuu 07, 2013
Upea kuvakirja loistavasta sarjasta. Jäin kaipaamaan joidenkin hahmojen esittelyä (kuten Hurtta), mutta hieno se on silti.