Konnun kootut viisaudet
Keskiarvo 4.07
4.07 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Konnun kootut viisaudet

Noble Smith
Julkaistu: marraskuu 17, 2012 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Wisdom of the Shire: A Short Guide to a Long and Happy Life
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjakirjallisuudentutkimus
Avainsanat: keski-maa

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Tero Valkonen. Sidottu.

”Elävälle lohikäärmeelle ei auta nauraa.” – Bilbo Reppuli

Kuinka yksinkertaiset nautinnot kuten puutarhanhoito, kävelyretket ja herkulliset ateriat hyvien ystävien seurassa lisäävät hyvinvointiamme? Tuntuuko lahjojen antaminen omissa syntymäpäiväjuhlissa niiden saamisen sijaan vallankumoukselliselta ajatukselta? Entä miten kantaa oman ”taikasormuksensa” taakkaa joutumatta sen petollisen lumon vangiksi?

Taru Sormusten herrasta -klassikon pienikasvuiset hobitit tunnetaan Keski-Maan sitkeimpänä ja rennoimpana kansana. Elämän perusasioista nauttivat puolituiset ovat myös taitavia luomuruoan valmistajia ja viitseliäitä käsityöläisiä. Konnun asukkaiden viisauksista löytyy yllin kyllin ammennettavaa meille kiireen ja stressin riivaamille isoille ihmisille, jotka olemme kadottaneet kyvyn aistia sitä, mikä on aitoa, rehtiä – ja hobittimaista.

Riemastuttavan syvällisessä elämäntaito-oppaassaan tunnettu yhdysvaltalaiskirjailija ja Tolkien-fani Noble Smith neuvoo, kuinka jokainen voi löytää oman sisäisen hobittinsa ja saavuttaa samalla rikkaamman ja onnellisemman elämän!

(muokattu 24.06.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Satusaappaat ja runopilli (Lastenkirjainstituutin julkaisuja, #32)Muumimaailma ja todellisuus: Tove Janssonin elämä kuvinaSuomalainen satu 1: Kehittäjiä ja kehityslinjojaLisää sotaa, sutinaa ja seikkailujaSamanaikaisuuksia: Kansainvälisiä näköaloja vuoden 1911 maailmaan (Turun yliopisto, Yleinen historia, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 24 vierailijaa
KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Anniina Kellosalo
Jäseniä yhteensä: 8879