Muutos (Animorphs, #13)
Keskiarvo 3.17
3.17 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (88)
Kirjahyllytilastot

Muutos

K. A. Applegate
Julkaistu: 2002 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Change
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Tapani Bagge. Kannen kuva: David B. Mattingly. Nidottu.

Animorphs on huima seikkailusarjassa viisikosta, jolla on erikoislaatuinen kyky ja erikoislaatuinen tehtävä: he osaavat muuttua eläimiksi ja heidän on pelastettava maapallo ulkoavaruuden uhalta.

Sarjan 13. osassa kertojana on Tobias, joka pysyi morfissa liian kauan ja jäi pysyvästi haukaksi. Tobias on melko lailla tottunut uuteen elämäänsä. Hän on petolintu, jolla on ihmisen mieli. Kuinka moni ihminen loppujen lopuksi saa mahdollisuuden lentää? Nyt Tobiaksen täytyy tehdä valinta, josta toiset animorfit ja Ax eivät tiedä mitään. Se saattaa merkitä valintaa haukkana olemisen ja ihmisyyden välillä…

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nälkäpeli: Vihan liekit (Nälkäpeli, #2)Eliitti (Valinta-sarja, #2)Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)Pandemonium: Rakkaus on kapinaa (Delirium-trilogia, #2)Loppupeli (Endgame–trilogia, #1)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirjassa on kovin samankaltainen juoni sarjan muiden kirjojen kanssa. Tai juoni vaihtelee hieman, mutta kirjan perusrakenne on sama. Tässä kirjassa olin erityisen tyytyväinen kahden hork-bajirin pakoon. Toivon, että heitä ei jätetä vain tähän kirjaan. Se, mitä Tobiakselle tapahtui kirjan kuluessa, oli vain positiivinen juonenkäänne sarjaan. Henkilöistä ei tässä osassa paljastettu mitään uutta. Tosin itselleni jäi vähän hämäräksi Tobiaksen ja Rachelin välinen suhde, ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 40 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445