Tuntematon (Animorphs, #14)
Keskiarvo 3.07
3.07 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (85)
Kirjahyllytilastot

Tuntematon

K. A. Applegate
Julkaistu: 2002 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Unknown
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1998. Suomentanut Tapani Bagge. Sivun 121 sitaatti William Shakespearen näytelmästä Macbeth, suomentanut Matti Rossi (Love Kirjat 1982). Kannen kuva: David B. Mattingly. Nidottu.

Kaupungissa kiirii uusi huhu. On löydetty todiste siitä, että toisilla planeetoilla on elämää. Ja todiste on kätketty tukikohtaan, jonka nimi on Vyöhyke 91. Maailman salaisimpaan paikkaan.

Cassie, muut animorfit ja Ax tietävät jo, että muilla planeetoilla on elämää. Liiankin hyvin. He oivaltavat myös, että yeerkit yrittävät päästä Vyöhyke 91:een saadakseen selville, uhkaako todiste niiden tehtävän toteuttamista. Niinpä animorfitkin päättävät vierailla siellä. Mutta löytö ei vastaakaan heidän odotuksiaan...

muokattu 13.01.2009

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nälkäpeli: Vihan liekit (Nälkäpeli, #2)Time Riders: Tuomiopäivän koodi (Time Riders, #3)Näin se päättyy (Deadworld, #1)Delirium: Rakkaus on harhaa (Delirium-trilogia, #1)Ainoa (Valinta-sarja, #3)

Kirja-arvioita (1)

tintti89 avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirjan perusrakenne oli jälleen samankaltainen muiden sarjan kirjojen kanssa. Muuten juoni oli hieman erilainen. Se kulki sujuvasti eteenpäin ja piti mielenkiintoa hyvin yllä. Olisin toivonut tähän kirjaan edellisen osan hork bajir -pariskuntaa, mutta toivottavasti niitä käsitellään myöhemmissä osissa. Henkilöistä ei enää sarjan tässä vaiheessa paljastu mitään uutta läheskään niin usein kuin ennen. Toivoisin Cassien ja Jaken suhteen etenevän suhteellisen pian vähän ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
_kirjakeiju_
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445