Lumottu metsä (Noitakronikat, #4)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Lumottu metsä

Nora Roberts
Julkaistu: heinäkuu 2012 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Enchanted
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: noidat
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Päivi Paju. Nidottu.

Punahilkaksi vastoin tahtoaan…

Kun suden sydämen levottomuus kasvoi, se syöksyi polulle ja sen voimakkaat askeleet repivät sumun riekaleiksi. Nopeuden kasvaessa sen veri alkoi kuohua, ja se kääntyi vasemmalle ja juoksi puiden välistä kohti valojen lämmintä hehkua. Siellä seisoi mökki, jonka ikkunoista loistava valo toivotti tulijan tervetulleeksi.

Mökkiin oli juuri muuttanut opettajatar Rowan Murray, joka halusi miettiä omassa yksinäisyydessään elämäänsä, mutta yhtäkkiä hän huomasi olevansa keskellä kummallisia tapahtumia, joita ei järjellä voinut selittää…

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Selviytyjät (Intertwined, #2)Velhotanssi (Noitakronikat, #2)Velhotohtori (Noitakronikat, #3)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)

Kirja-arvioita (1)

wilow avatar
Kirjoittanut
4.0
Lumottu metsä on Noitakronikoiden päätös osa ja kertoo Liam Donovanin ja Rowan Murrayn tarinan. Tarina kulkee pitkälti samaa kaava kuin aikaisemmatkin osat ja on uskollinen Nora Robertsin tyylille. Tarina on osin hyvinkin ennalta arvattava varsinkin jos on lukenut Robertsin kirjallisuutta. Kuitenkin tarinan taianomaiset piirteet tekevät siitä mielenkiintoisen ja tuovat perus romantiikkaan ja parinmuodostukseen uutta potkua. Seksuaalisuutta unohtamatta kun puhutaan Robertsista ;) Kevyttä iltalukemista jossa ei tarvitse paljon muuta ajatella.
Paikalla 4 jäsentä ja 57 vierailijaa
LordStenhammar, sinidean, Darkki, Fievre
Uusin jäsen: Kaskela Tiia
Jäseniä yhteensä: 9865