Jäänteiset (Keplo Leutokalma, #5)
Keskiarvo 4.18
4.18 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (52)
Kirjahyllytilastot

Jäänteiset

Derek Landy
Julkaistu: helmikuu 22, 2013 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Mortal Coil
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Helene Bützow. Sidottu, kansipaperi.

Valkyrian kuollut Gordon-setä painoi sormenpäänsä vastakkain ja katsoi Valkyriaa niiden yli. ”Olet saanut selville todellisen nimesi”, hän sanoi. ”Ja todellinen nimesi on Darquesse. Maagi, joka tietää oikean nimensä pääsee käsiksi voimiin, joista muut maagit voivat vain uneksia.”

Keplon apulainen Valkyria ei halua olla Darquesse, paha maagi joka tuhoaa maailman. Hän ei kerro asiasta Keplolle, koska yrittää itse muuttaa kohtalonsa. Mutta jos Valkyria epäonnistuu, hän on mennyttä.

Partaveitsenterävä velho ja luurankoetsivä Keplo Leutokalma jälleen vauhdissa sarjan viidennessä osassa!

muokattu 06.05.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kasvottomat (Keplo Leutokalma, #3)Demoninoita (Korppikartanon salat, #2)Pimeitä aikoja (Keplo Leutokalma, #4)Leikkiä tulella (Keplo Leutokalma, #2)Keplo Leutokalma (Keplo Leutokalma, #1)

Kirja-arvioita (3)

Yllatuus avatar
Kirjoittanut
3.0

Taitaa jäädä viimmeiseksi keplo leutokalma kirjaksi vaikka lisää tulisikin. Meinasin tylsistyä kuoliaaksi kirjaa lukiessani mutta pakotin itseni lukemaan sen loppuun. En tykännyt.

 

Fade avatar
Kirjoittanut
4.5
Ah, vihdoin sain tämänkin kirjan käsiini ja odotus todellakin palkittiin! Ajatus luurankoetsivästä on vain niin mielenkiintoinen, että jo se saa innotuksen kasvamaan ihan uskomattomiin sfääreihin. Siihen vielä vähän lisää taikuutta, nekromantikkoja, riitoja, ihmissuhteita... Täydellistä! Voisin ylistää kirjaa (ja koko sarjaa) varmaan vaikka kuinka paljon, mutta luulen että se ei kiinnosta ketään. Sen takia minun on surukseni pakko kertoa, että vaikka olen kuinka ... (lisää)
Iltaneth avatar
Kirjoittanut
4.5
Teksti on lennokasta ja miellyttävää luettavaa, dialogi saa nauramaan tai vähintäänkin hymyilemään. Juoni on mielenkiintoinen ja välistä hyvinkin kauhuvivahteinen. Henkilöhahmot ovat edelleen kiinnostavia, ja heidän välistä suhdekehitystä lukee suurella mielenkiinnolla. Henkilöt kehittyvät sarjan edetessä kuka mihinkin suuntaan, mikä on hyvin mielenkiintoista seurattavaa. Pidin kirjasta oikein paljon, ehkä eniten koko sarjassa. Pitää varmaan alkaa lukea sarjaa uudelleen ... (lisää)
Paikalla 3 jäsentä ja 50 vierailijaa
Thialfi, Soliseva, Wanda
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856