Safiirinsini (Rakkaus ei katso aikaa #2) - Kerstin Gier8.30

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Riitta Virkkunen. Sidottu.

RAKKAUTTA HALKI AIKOJEN

Menneisyyteen rakastuminen ei ehkä ole lainkaan hyvä ajatus. Sen huomaa 16-vuotias Gwendolyn, jonka elämä on ollut yhtä vuoristorataa sen jälkeen, kun hänestä tuli perheensä aikamatkaaja. Gwendolynillä ja Gideonilla on kuitenkin muita ongelmia, kuten vaikkapa maailman pelastaminen. Tai se, kuinka oppia tanssimaan menuettia. Kumpikaan ei ole aivan yksinkertaista!

Kaiken lisäksi Gideon alkaa käyttäytyä arvoituksellisesti. Gwendolyn ei ole enää varma, mistä kaikessa on kyse, mutta hän aikoo ottaa siitä selvää. Muutoin halki aikojen kulkevasta rakkaudesta ei tule yhtään mitään.

Safiirinsini on huikean kansainvälisen menestyksen saavuttaneen trilogian toinen osa. Ensimmäinen osa Rubiininpuna oli Der Spiegel -lehden bestsellerlistalla 54 viikkoa, ja trilogiaa on myyty Saksassa yli miljoona kappaletta. Kirjasarjan käännösoikeudet on myyty 25 maahan, ja siitä on tekeillä elokuva.

Keskustelua: Kerstin Gier :: viestejä 5 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: heinäkuu 30, 2013
Kustantaja: Gummerus
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, elokuva
Alkuperäinen nimi: Saphirblau
Käännetty englanniksi: Sapphire Blue
Arvosanalla: 8.30/10
Arvosanoja: 241
Muokattu: helmikuu 13, 2016

Rakkaus ei katso aikaa -kirjasarja

Rubiininpuna (Rakkaus ei katso aikaa #1)8.04
Safiirinsini (Rakkaus ei katso aikaa #2)8.30
Smaragdinvihreä (Rakkaus ei katso aikaa #3)8.30

Kirja-arvioita

4/10 |
heinäkuu 31, 2019
Teinidraamaa oli aivan riittävästi ja juoni melkoisen ennalta-arvattava. En pitänyt tästä, kuten en ensimmäisestäkään.
10/10 |
heinäkuu 29, 2015
Mielestäni Safiirinsini oli aivan yhtä hyvä kuin edeltäjänsä ja ahmin tämänkin kirjan päivässä läpi. Ei voi kuin ihmetellä, kuinka joku voi kirjoittaa näin hyviä kirjoja. Tekisi mieli vain lukea samaa kirjaa koko ajan, niin hyvä se oli.
8/10 |
kesäkuu 19, 2015
Superihana! Siis pidin todella paljon, jopa silloin kun Gideon osasi olla inhottava kakkiainen (kirjaimellisesti) Eli rakastin niin ylä- kuin alamäissäkin.
8/10 |
kesäkuu 07, 2015
Tylsempi kuin eka osa ja odotin parempaa. Meni helpommin sekaisin. Kirja oli muuten hyvä ja juoni oli ihan ok. Kirjailijan kirjoittamistyyli on mielestäni kiva ja helppolukuista. Suosittelen!
10/10 |
toukokuu 29, 2015
Parempi kuin edellinen osa.
9/10 |
toukokuu 23, 2015
Tosi hyvä tarina, tosin Gwendolynin ikuinen mollaaminen kyllästyttää.
10/10 |
toukokuu 14, 2015
Hommasin rubiininpunan ja safiirinsini kirjat jonkin aikaa sitten ja nyt kahden päivän aikana tuli kahlattua molemmat läpi, jäin koukkuun heti. Hahmot ovat mielen kiintoisia, Qwendolyn inhimillisen samaistuttava ja Gideon ah niin ihana mutta ...
10/10 |
maaliskuu 28, 2015
Ihanaa! Muistan vieläkin todella hyvin kun muutama vuosi sitten sain Rubiininpunan joululahjaksi ja väittelin sen lukemista pitkään. Kun sinä keväänä sitten päätin lukea Rubiininpunan rakastuin siihen aivan täydellisesti. Oli tuskaa ...
8/10 |
maaliskuu 28, 2015
Kirja oli mielestäni yhtä hyvä kuin edeltäjänsäkin. Kirjassa ei ollut mitään erityisen jännityksen tuntua, jonka takia kirjaa ei olisi voinut käsistään laskea, mutta silti teksti oli melko sujuvasti luettavaa ja sellaista jota jaksoi ...
9/10 |
tammikuu 26, 2015
Kannatti jatkaa tämän sarjan lukemista! Todella viihdyttävä ja nopealukuinen kirja. Ensin Xemerius vaikutti hieman turhalta lisältä hahmojen joukkoon, mutta muutaman luvun jälkeen rupesin pitämään hänestäkin. Kirja meni suoraan ...