The Walking Dead: Ensimmäinen kirja (The Walking Dead, #1)
Keskiarvo 3.95
3.95 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (37)
Kirjahyllytilastot

The Walking Dead: Ensimmäinen kirja

Robert Kirkman
Julkaistu: toukokuu 9, 2012 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: The Walking Dead: Book One
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, sarjakuva
Avainsanat: tv-sarja, zombit
Osallistu keskusteluun (viestejä 8 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2003–2004, The Walking Dead -lehdissä 1–12. Luoja ja kirjoittaja: Robert Kirkman. Kuvitus: Tony Moore, Charlie Adlard. Toimittanut Jouko Ruokosenmäki. Suomentanut Antti Koivumäki. Nidottu.

The Walking Dead: Ensimmäinen kirja: Jatkuva tarina henkiinjääneiden kohtaamista kauhuista.

Poliisikonstaapeli Rick Grimes herää koomasta vain huomatakseen, että maailma on loppunut. Verenhimoiset zombit ovat täyttäneet Yhdysvallat, ja harvat eloonjääneet joutuvat turvautumaan epätoivoisiin keinoihin selviytyäkseen hengissä. Mutta vaikka elävät vainajat kauheita ovatkin, pahin peto on silti ihminen.

Robert Kirkmanin luoma kauhutarina "Walking Dead" on viime vuosien suurimpia sarjakuvasensaatioita, ja siihen perustuva tv-sarja on valloittanut katsojat ympäri maailman, myös Suomessa.

"Egmont Kustannus julkaisee The Walking Deadin kaksi ensimmäistä USA-albumia muhkeana 300-sivuisena kokoelmana, joka sisältää sarjakuvan lisäksi piirtäjien luonnoksia, alkuperäisiä kansikuvia sekä muuta taustamateriaalia." – blogi.egmontkustannus.fi

muokattu 02.04.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rämeen olento: Viides kirja (Rämeen olento, #5)Amerikan vampyyri (Amerikan vampyyri, #1)John Constantine – Hellblazer: Savua ja tultaRämeen olento: Kuudes kirja (Rämeen olento, #6)Tunturien yöpuolta
Paikalla 2 jäsentä ja 37 vierailijaa
_kirjakeiju_, haplotus
Uusin jäsen: Sanna Karppinen
Jäseniä yhteensä: 9656