Brighidin matka
Keskiarvo 3.02
3.02 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (21)
Kirjahyllytilastot

Brighidin matka

P. C. Cast
Julkaistu: elokuu 2012 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Brighid's Quest
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Partholonissa eletään suurta jälleenrakentamisen aikaa. On luotettava hyvyyteen ja toivoon, joka murtaa vanhat epäluulot ja musertaa pahuuden voiman.

Elphamen veli Cuchulainn ei ole vieläkään toipunut nuoren vaimonsa menetyksestä. Kentauri-metsästäjätär Brighid auttaa häntä saamaan sielunsa jälleen ehyeksi. Brighid on aikoinaan jättänyt oman Dhianna-laumansa ja itsekkään ylishamaaniäitinsä. Brighid on ylenkatsonut henkimaailman asioita, mutta katsellessaan riutunutta Chuta, hän ymmärtää, että shamaanin taidoilla Chukin on pelastettavissa.

Cuchulainn ja Brighid auttavat uusfomorialaisia, joka koostuu pääasiassa valtavasta siivekkäiden lasten laumasta, matkaamaan MacCallanin linnaan. Uusfomorialaiset ovat paholaisrodun jälkeläisiä, eivätkä kaikki usko heidän hyvyyteensä.

Matka on käänteentekevä monessa mielessä. Elphame näyttää klaanipäällikkönä esimerkkiä suvaitsevaisuudesta, mutta matka on myös matka uhrautumiseen, anteeksiantoon ja rakkauteen.

(muokattu 27.01.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Illallinen vampyyrin kanssaPahan veren valtakunta (Sookie Stackhouse, #7)Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)
Paikalla 54 vierailijaa
Uusin jäsen: Juho Saari
Jäseniä yhteensä: 8769