Menetyksen maa (Everworld, #2)
Keskiarvo 2.66
2.66 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (93)
Kirjahyllytilastot

Menetyksen maa

K. A. Applegate
Julkaistu: 2001 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Land of Loss
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Marianna Leikomaa. Päällys: Karen Hudson ja Greg Spalenka. Nidottu.

Paikka jota ei pitäisi olla olemassa.
Mutta on silti.
Olentoja joita ei voi olla.
Mutta on silti.
Paikka jossa kaikki unet ja painajaiset ovat hyvin todellisia –
ja usein tappavia.
Tervetuloa maailmaan nimeltä...
EVERWORLD.


David, Jalil, April ja Christopher seikkailevat edelleen muinaisten myyttien ja taruolentojen uskomattomassa maailmassa. Entistä oudommaksi heidän elämänsä tekee se, että yöllä nukkuessaan he palaavat takaisin oikeaan maailmaan, normaaliin elämäänsä, ja herätessään löytävät taas itsensä Everworldin jumalolentojen ja hirviöiden keskeltä.

Osallistuttuaan viikinkien ja atsteekkien väliseen sotaan, toverukset jäävät atseekkien vangeiksi ja joutuvat odottamaan kaameaa kohtaloa: atsteekit aikovat uhrata heidät verenhimoiselle sodanjumalalleen Huitzilopochtlille.

Kaiken lisäksi Sennan olinpaikasta ei ole tietoakaan, eikä kukaan tiedä onko hän enää edes elossa, ainakaan sanan inhimillisessä merkityksessä...

muokattu 12.07.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loukkupoika (Loukkupoika, #1)Ikimaa: Kuiskaajien kilta (Ikimaa, #2)Savuvuori (Etsijät, #3)Pelastettu (Yön talo, #12)Pimennys (Soturikissat: Kolmikon mahti, #4)

Kirja-arvioita (1)

Platypus avatar
Kirjoittanut
3.0
Paras positiivinen yllätys tässä kirjassa oli se, että Davidin sijaan tapahtumia näytettiin seuraavaksi Christopherin silmin. Pelkäsin ensimmäisen kirjan jälkeen, että tästä tulee tavallinen pääosa sankari-vähäisemmät henkilöt -asetelma. Christopher oli hauskempi kertoja kuin David. Hän ei halua leikkiä sankaria kuten jälkimmäinen, ja hänellä tosiaan oli hauskoja vitsejä ja näkökulmia asioihin. Nuorten perus-höttö-fantasiasarja tämäkin on, eikä sitä voi ... (lisää)
Paikalla 51 vierailijaa
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455