Ison mustan pöön suo (Lopunperä, #2)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Ison mustan pöön suo

Miha Rinne
Julkaistu: 2011 (Lehmäoja)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva, lapset, seikkailu
Avainsanat: kotimainen

Sidottu. Julkaistu Koululainen-lehdessä vuosina 2007–2009.

Toinen osa kotimaisesta, kaikenikäisille suunnatusta fantasiasarjasta.

Maapallolta saapuneet kaksi tiedemiestä, Basil Jodorowsky ja Elvin Klein, eivät ole Lopunperässä yhtään sen onnekkaampia kuin kotonaankaan. Heidän vaivalla rakentamansa mekaaninen tyttö, Lili, ei vakuuttanut paikallista tiedekomiteaa. Rahapalkinto parhaille keksijöille myönnetään vain, jos he voivat osoittaa että heidän tekeleistään on jotain hyötyä. Lilille jää vain yksi mahdollisuus vakuuttaa tiedekomitea: hänen on häädettävä ‘Pöö’-niminen, valtava ja vaarallinen hirviö kotisuoltaan. Asiaa hankaloittaa entisestään se, että Liliä itseään koko touhu ei voisi vähempää kiinnostaa. Entä miksi Omeronissa asuvat karvaiset lohikäärmeet ja menneestä maailmasta saapuneet luurangot osoittavat häneen niin suurta kiinnostusta?

Albumiin on koottu Koululaisessa vuosina 2007–2009 ilmestyneet jaksot sekä yksitoista ennen julkaisematonta lisäsivua, jotka alunperin jätettiin lehdestä pois tilanpuutteen takia.

(muokattu 01.11.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Cadillaceja ja dinosauruksiaMuumit: Sarjakuvaklassikot V (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #5)Liikkuva linna 3 (Liikkuva linna, #3)Kapteeni Kuolio ja Hämeenpuiston muumioLiikkuva linna 1 (Liikkuva linna, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 144 vierailijaa
NoctilucA, Jukuke, yarskiss
Uusin jäsen: Juho Saari
Jäseniä yhteensä: 8769