Selviytyjät

Gena Showalter
fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Selviytyjät (Intertwined #2) - Gena Showalter6.96

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Aden Stone jatkaa elämäänsä ranchilla ja on saavuttanut jo ohjaajansa luottamuksen hyvän koulumenestyksensä ansiosta. Adenin päässä asuu kodittomia sieluja, jotka eivät aina anna hänelle rauhaa ja ulkopuoliset tulkitsevatkin hänen sielujen kanssa käymänsä keskustelut mielenvikaisuudeksi.

Oklahoman Crossroadsin lukio on enemmän kuin pinnan päälle näyttää. Adenin ja hänen ystäviensä ympärillä suorastaan parveilee yliluonnollisia olentoja. Aden on rakastunut vampyyriprinsessa Victoriaan, koulun priimus Mary Ann seurustelee ihmissuden kanssa ja yhdessä toverukset saavat kerätä kaiken rohkeutensa selviytyäkseen peikkojen, noitien ja haltioiden juonista.

Ikiaikainen vampyyri Vlad Seivästäjä tuhotaan ja Adenin täytyisi näyttää paikkansa uutena kuninkaana, mutta kuinka ihminen ja monen joukon puolustaja selviytyy tehtävästä? Ei ainakaan vuodattamatta verta…

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: lokakuu 2012
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: ihmissudet, noidat, vampyyrit
Alkuperäinen nimi: Unraveled
Arvosanalla: 6.96/10
Arvosanoja: 32
Muokattu: tammikuu 27, 2016

Intertwined -kirjasarja

Sarjaan oli tarkoitus tulla vielä neljäs osa, mutta sitä ei koskaan kirjoitettu.

Kuuluu yläsarjaan Nocturne

Kodittomat sielut (Intertwined #1)7.28
Selviytyjät (Intertwined #2)6.96
Kietoutuneet (Intertwined #3)6.06

Kirja-arvioita

10/10 |
marraskuu 28, 2018
Tarina oli täynnä mielenkiintoisia ja ennalta-arvaamattomia kohtauksia, ja monessa sai myös nauraa. Aloin pitää tämän osan myötä enemmän myös hahmoista, varsinkin Rileysta. Selviytyjät loppui sen verran jännittävään kohtaan, etten malta odottaa seuraavan ja samalla viimeisen osan lukemista.
6/10 |
lokakuu 25, 2012
Pidin ekasta osasta, joten odotin tätäkin innolla. Tässä pokkarissa olikin sitten yllätyksiä toisensa perään ja oikeastaan koko tarina pyöri suhteellisen synkeissä kannattimissa koska jokaisella päähenkilöistä on oma taakka ...