Merlinin matkassa (Everworld, #3)
Keskiarvo 2.62
2.62 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (85)
Kirjahyllytilastot

Merlinin matkassa

K. A. Applegate
Julkaistu: 2002 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Enter the Enchanted
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: arthuriana, skandinaavinen mytologia

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Marianna Leikomaa. Shakespeare-sitaatin sivulla 167 suomentanut Yrjö Jylhä. Päällys: Karen Hudson ja Greg Spalenka. Nidottu.

Paikka jota ei pitäisi olla olemassa.
Mutta on silti.
Olentoja joita ei voi olla.
Mutta on silti.
Paikka jossa kaikki unet ja painajaiset ovat hyvin todellisia –
ja usein tappavia.
Tervetuloa maailmaan nimeltä...
EVERWORLD.

April, Jalil, David ja Christopher ovat vihdoin löytäneet Everworldin noidaksi ristityn Sennan. Sennan omistuksesta käydään mustasukkaisen veristä kamppailua: hän hallitsee porttia Everworldin, muinaiselta maapallolta paenneiden jumalolentojen rakentaman painajaismaailman ja todellisuuden välillä.

Loki, pohjalaisten tuhon jumala, haluaa Sennan elävänä tai kuolleena. Merlin, tuhatvuotias velho, auttaa loitsuineen toveruksia lyömään Loki-jumalan loputtoman peikkoarmeijan itsensä sir Galahadin ja muiden kuningas Arturin pyöreän pöydän ritarien avulla. Mutta aivan pyyteettömästikö? Alkaa vaikuttaa siltä, että Merlinin matkassa asiat kehkeytyvät kenties vielä hullummiksi!

(muokattu 08.02.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Thorin vasara (Magnus Chase, #2)Kesän miekka (Magnus Chase, #1)Varjoissa vaeltaja (Lumen ja jään maa, #2)Sysilouhien sukua (Lumen ja jään maa, #1)Riimut

Kirja-arvioita (1)

Platypus avatar
Kirjoittanut ()
2.0
Tämän kirjan kertojana on April. Hänestä minulla ei ole kovin suurta mielipidettä, joten arvosanani oli hieman löyhemmin perustein laitettu. Sarja parani ensimmäisestä osasta, mutta tälle kirjalle laitoin kaksi tähteä siksi, että teksti töksähteli ja siitä oli vaikea saada kiinni. Jos tämä asia olisi paremmin, olisin hyvin voinut antaa tällekin kolme tähteä. Jatkan sarjan lukemista, sillä tarina on mielestäni mielenkiintoinen, ja sitä paitsi seuraavan kertojan pitäisi olla Jalil. Hänestäkin haluan selkeämmän kuvan.
Paikalla 2 jäsentä ja 70 vierailijaa
Dynierax, LordStenhammar
Uusin jäsen: Viola OwO
Jäseniä yhteensä: 8860