Sielun synnit (Synnit, #2)
Keskiarvo 3.31
3.31 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Sielun synnit

Eve Silver
Julkaistu: lokakuu 2012 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Sins of the Soul
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Alastor Krayl haluaa selvittää veljensä murhan. Hän palvelee isäänsä Sutekhia ja ryöstää tälle pahoja ja toivottomia sieluja, sillä Sutekhin valtakunnassa maanalaisessa maailmassa pahuus ja kaaos sanelevat kaiken.

Hyvyys on suhteellinen käsite myös Naphré Kuratan elämässä. Maanalainen maailma on jaettu tarkoin lohkoihin, joilla kullakin on oma hallitsijansa. Nyt Naphré on saanut yhden hallitsijan suuttumaan omapäisellä käytöksellään. Aiemmin hän on liittynyt Asetin Tyttäriin, mutta hylännyt heidät kieltäydyttyään tietyistä rituaaleista.

Omapäisyys ei ole toivottu ominaisuus, kun palvellaan maanalaisen maailman valtiaita. Eikä Alastorin ja Naphrén pitänyt koskaan kohdatakaan, sillä heidät on määrätty verivihollisiksi. Joskus maailma kuitenkin yllättää ja pelastuksen voikin löytää sieltä, mistä vähiten sitä osaa odottaa…

 

 

(muokattu 27.01.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Väristys (Väristys, #1)Kylmäveristen klubi (Sookie Stackhouse, #3)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Vainuttu (Susiraja, #4)Kaappaus (Kissojen kesken, #4)

Kirja-arvioita (1)

Q_Black avatar
Kirjoittanut ()
3.0
Jotenkin ihastuin tähän demonien ja sielunsyöjien maailmaan kun luin ensimmäisen osan. Minua vaan harmittaa suuresti se, että tämäkin kirja kuuluu Harlequinilla paranormaalin romantiikan osioon, mutta ei kyllä tässä mitään romantiikkaa pahemmin edes ollut. Tarina on mielestäni hyvä ja mielenkiintoinen, mutta siitä jää uupumaan juuri se olennainen eli räiskyvä rakkaus, jollaista vilahtaa aavistuksen kirjan puolivälin jälkeen ja jättää lukijan janoamaan lisää, mutta ... (lisää)
Paikalla 3 jäsentä ja 36 vierailijaa
Adolfina Romanov, Pisania, Lyyskis
Uusin jäsen: Joku
Jäseniä yhteensä: 9080