Lumous (Tähtisilmät, #3)
Keskiarvo 3.73
3.73 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (20)
Kirjahyllytilastot

Lumous

Hanna van der Steen
Julkaistu: maaliskuu 20, 2013 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Mielikuvituksellinen fantasiaseikkailu puolustaa erilaisuutta

Fantasiamaa Tähtilinnan valtakunnassa asuu ällöttäviä ja typeriä otuksia, kuten tsonttuja, karvamahakkaita, heggoheggoja ja kurppapeikkoja. Tätä mieltä on ainakin Matador Mustakuu, koko ikänsä puhtaalla taivaalla asunut pilviveikkonen.

Matador aikoo vallata Tähtilinnan valtakunnan pilviveikkosille ja vangita kaikki inhottavat muut olennot vankileirille. Armada ja Elena ystävineen eivät tietenkään tätä hyväksy, mutta Matadorin silmien outo lumous vaikuttaa heihinkin...

Lumous on mielikuvituksellisen ja vauhdikkaan Tähtisilmät-trilogian päätösosa, jatkoa romaaneille Ennustus ja Kirous. Tähtisilmät on hyväntuulisen, hilpeän huumorin täyteistä nuortenfantasiaa, joka seikkailujen ohella käsittelee luontevasti tärkeitä teemoja, Lumouksen tapauksessa erilaisuuden hyväksymistä ja suvaitsevaisuutta.

muokattu 15.04.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vedeeran taru (Vedeera, #1)Tatatukin matka kristallivuorelleEnnustus (Tähtisilmät, #1)Kadonnut kaupunki (Salainen kirjasto, #2)Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus (Patarania, #2)

Kirja-arvioita (2)

Ruusy avatar
Kirjoittanut
4.5
Aww miksei tsonttuja ja heggoja vois olla muutenkin? x) ihana kirja jonka ahmaisin kerralla.
Celestine avatar
Kirjoittanut
4.0
En ole näistä kirjoista mistään erityisemmin tykännyt, paras oli Kirous. Ihan hyvä aihe ja jännittävä juoni, mutta paikoin pitkäveteinen. Alaviitteet lähinnä ärsyttävät, vaikka ne ovat kai lähes pakollisia. Myös rakkauskuviot ovat melko ennalta-arvattavia. Suosikkini on joko Narpukka, Tikkilikki tai Orvokki. Ehkä hieman nuoremmille suunnattu kirja, mutta noh... Lukihan sen muun lomassa.
Paikalla 1 jäsen ja 49 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: Ella Autio
Jäseniä yhteensä: 9551