Kahlittu (Yön talo, #7)
Keskiarvo 3.95
3.95 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (210)
Kirjahyllytilastot

Kahlittu

P. C. Cast, Kristin Cast
Julkaistu: helmikuu 22, 2013 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Burned
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Pimeyden kahleet on katkaistava – mutta onko olemassa valkoista ilman mustaa?

Yön talossa on pimeää. Zoey Redbird makaa vuoteellaan kuin kuollut, sillä hänen sielunsa on siirtynyt rakastetun perässä tuonpuoleiseen. Hänellä on seitsemän päivää aikaa palata, mutta syyllisyys kahlitsee hänet rajan taakse. Ainoa, joka voi auttaa, on hänen soturinsa Stark. Mutta miten matkata rajan yli menettämättä itse henkeään?

Palkittu viihdekirjailija P. C. Cast on erikoistunut kirjoissaan paranormaaleja ilmiöitä sivuavaan fantasiaan ja romantiikkaan. Kristin Cast on yliopisto-opiskelija, joka on saanut runous- ja journalistipalkintoja. Äidin ja tyttären menestyssarjasta on suomennettu myös Merkitty, Petetty, Valittu, Piinattu, Vainottu ja Lumottu.

muokattu 15.02.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Piinattu (Yön talo, #4)Pelastettu (Yön talo, #12)Vartijat: Alkemistien kaupunki (Vartijat, #2)Selviytyjät (Intertwined, #2)Vapautettu (Yön talo, #8)

Kirja-arvioita (7)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Kirjaneito avatar
Kirjoittanut
2.0
Tykkäsin Kahlitusta aika paljonkin, ainakin enemmän kuin joistakin edellisistä osista. Zoeyn osa tässä kirjassa oli paljon pienempi, ja varmasti osasyy miksi kirjasta näinkin paljon tykkäsin. Etenkin jossain puolivälissä sarjaa pääjuonen aseman saanut poikaystäväkuvio oli taka-alalla, ja minun todella teki mieli kiljua riemusta. Kerronta tosiaan tapahtui useammasta näkökulmasta, ja etenkin Starkista oli mielenkiintoista saada lisätietoa. Stevie Rae ja Refaim olivat kanssa aika mielenkiintoinen pariskunta. :) Jatkoa tullee taas joskus ja se luetaan ehdottomasti.
kirja_friikki avatar
Kirjoittanut
5.0
tämä kirja on ehkä paras kirja tässä sarjassa. syy oli varmaan siinä että oli vähemmän zoeytä ja sai tietää enemmän muista kuten stevie raesta. mutta olihan tämäkin vähän tylsä kun ei ollut niin paljoa toimintaa jne mutta ehdottomasti plussaa kun ei ollut niin paljoa (zoey erik kalona stark draamaa)
Dark Angel avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Luinwen avatar
Kirjoittanut
2.0

Iso sivujuoni ennalta-arvattavalla lopulla. Siinä Kahlittu pähkinän kuoressa.

Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.fi/2017/01/kirja-arvostelu-p-c-cast-kristin-cast.html

Tantor90 avatar
Kirjoittanut
4.0
Siis totaalisen hyvä kirja! Tykkäsin kun kirjassa kerrottiin laajemmin stevie raesta ja rafaimistä. oli kyllä upeaa lukea zoeystä kun se sekoili tuonpuoleisessa, innolla aloitan seuraavan osan lukemista. =)
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
4.0
Hyvä kirja. Mukavasti erilainen kuin aiemmat osat, koska Zoeysta kerrottiin vähemmän. Stevie Raen ja Refaimin tarinaa oli mukava seurata välillä.
Paikalla 1 jäsen ja 29 vierailijaa
Fievre
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552