Halki ikiyön (Paljaan taivaan alla, #2)
Keskiarvo 4.10
4.10 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (171)
Kirjahyllytilastot

Halki ikiyön

Veronica Rossi
Julkaistu: toukokuu 7, 2013 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Through the Ever Night
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret
Avainsanat: ekokatastrofit
Osallistu keskusteluun (viestejä 8 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Paljaan taivaan alla -teos tutustutti dystopiafanit virtuaalimaailmoissa eläneeseen Ariaan ja luonnon armoilla kasvaneeseen Perryyn. Aika ja välimatka eivät erottaneet kaksikkoa, mutta maailma heidän ympärillään on muuttunut. Perryn asema vuorovetisten veriherrana on haastava ja heimon suhtautuminen Arian menneisyyteen avoimen vihamielinen.

Pahenevat eetterimyrskyt kiristävät tunnelmaa, ja tunteiden ja velvollisuuksien repimät rakastavaiset ajautuvat myrskynsilmään. Heidän yllätyksellinen kohtaamisensa punoi kerran kaksi täydellisen erilaista tarinaa yhteen. Aria huomaa pelkäävänsä, että tällä kertaa ainoa tapa pelastaa sekä itsensä että Perry on purkaa tuo side lopullisesti.

muokattu 28.04.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nälkäpeli (Nälkäpeli, #1)Nälkäpeli 1–3Paljaan taivaan alla (Paljaan taivaan alla, #1)Outolintu (Outolintu-trilogia, #1)Valinta (Valinta-sarja, #1)

Kirja-arvioita (9)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Fade avatar
Kirjoittanut
5.0
Ensimmäinen osa sai minut todella innostumaan, eikä tämä osa todellakaan lieventänyt tuota innostusta. Juoni, idea, henkilöt ja maailma on niin luovia ja mukaansatempaavia, että kirja on pakko lukea yhdeltä istumalta ja ihmetellä jälkeenpäin miksei sivuja ole enempää. Tai miksi seuraava osa ei ole vielä ilmestynyt. Vaikka kirja oli pohjimmiltaan aika surullinen, oli siihen saatu myös riittävästi iloa ja naurua. Arian ja Perryn omista ja yhteisistä ongelmista oli kerrottu ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Tätä kirjaa kyllä odotti kuin kuuta nousevaa koska ensimmäinen osa oli niiiiin herkullista luettavaa. Tämä kirja ei valitettavasti ensimmäisen osan tasolle yltänyt, mutta ei tämäkään mikään huono ollut. Enemmän olisin kaivannut Arian ja Perryn välistä kanssakäymistä, mutta se jäi vähän vähemmälle koska tavallaan heillä molemmilla oli oma tarinansa ja haasteensa tässä kirjassa. Roar oli tottakai jälleen kerran ihan loistava, mutta muut kirjassa esiintyneet hahmot ... (lisää)
_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Minua harmittaa miten tämän tyylisissä trilogioissa vain se ensimmäinen osa on mukavaa luettavaa, minkä jälkeen alkaa kaikki tämä säätäminen, mistä tässäkin kirjassa saimme nauttia... Kirja oli kuitenkin koukuttava ja kiinnostava, joten kaiken kaikkiaan aivan jees.

Janski_ avatar
Kirjoittanut
5.0
Tämäkin kirja oli hyvä, mutta kirjan loppupuolella teksti alkoi etemään aika kovaa vauhtia. Mutta ei mitään valittamista. En malta odottaa seuraavan osan ilmestymistä.
Charmilla avatar
Kirjoittanut
3.0
Vaikka pidin ensimmäisestä osasta enemmän, en malta odottaa päätösosan ilmestymistä.
Nage avatar
Kirjoittanut
5.0
Ahh <3 tää sarja vaan on niin ihana, suosittelen kaikille ja en tiedä miten jaksan odottaa viimeistä osaa.
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
4.0
Odotin kirjaa, koska ensimmäinenkin osa oli hyvä. Tämä kirja oli kyllä hyvä, mutta se ei mielestäni yltänyt ensimmäisen kirjan tasolle. Kolmatta osaa odotellessa!
Kirjaneito avatar
Kirjoittanut
4.0
Tätä kirjaa tuli kyllä odotettua! Odotuksesta huolimatta bongasin sen sattumalta kirjakaupan hyllyltä ja pitihän se sitten napata mukaan. Helalomalla syvennyinkin sitten tähän enkä pettynyt. Halki ikiyön jatkaa Arian ja Perry tarinaa suoraan siitä mihin se jäi. Nyt heidän rakkautensa välissä on Perryn haastava asema vuorovetisten veriherrana, vuorovetiset näes suhtautuvat Ariaan vihamielisesti. Ariasta alkaa tuntua, että ainoa mahdollisuus on jättää Perry. Osansa tarinassa ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 40 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Laura Kantosaari
Jäseniä yhteensä: 9873