Lumoava kirous

Kami Garcia, Margaret Stohl
fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Lumoava kirous (Loihtijakronikka #1) - Kami Garcia, Margaret Stohl6.76

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Aila Herronen. Sidottu.

Rakkautta ennen ensisilmäystä

Gatlinin uneliaassa pikku kylässä kuka tahansa uusi tyttö herättäisi huomiota. Lena Duchannes ei edes ole kuka tahansa, ja Ethan Watelle hän on jotain vielä enemmän. Lena on tyttö, josta Ethan on nähnyt unia. Tyttö, jonka putoamista hän ei voi estää.

Lenalla ja Ethanilla on yhteys, jota kumpikaan ei voi hallita. Yhdessä he nousevat yhteisön ennakkoluuloja vastaan ja astuvat maailmaan, johon kuolevaiset eivät ole astuneet. Salaisuus, lumoava kirous, on valmis nousemaan esiin, vaientamaan kylässä huutaneen hiljaisuuden.

Lumoava kirous aloittaa eeppisen rakkausdraaman, jonka pohjalta tehty elokuva saapuu Suomeen helmikuussa 2013. Historiallinen noitasaaga on myyty jo 39 maahan.

Herkullinen musta fantasia

”Tämä kirja on lahja Stephenie Meyerin ja True Bloodin faneille.” – SLJ

”Taitavasti punottu, tunnelmallinen ja omaperäinen.” – Melissa Marr, Ilki ihanan ja Sala kavalan kirjoittaja

”Nokkela, täyteläinen ja romanttinen.” – Kirkus Reviews

Arvosana kirjalle


Julkaistu: tammikuu 17, 2013
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: elokuva, noidat
Alkuperäinen nimi: Beautiful Creatures
Arvosanalla: 6.76/10
Arvosanoja: 200
Muokattu: maaliskuu 02, 2016

Loihtijakronikka -kirjasarja

Lumoava kirous (Loihtijakronikka #1)6.76
Lumoava pimeys (Loihtijakronikka #2)6.38
Lumoava kaaos (Loihtijakronikka #3)7.10
Lumoava totuus (Loihtijakronikka #4)6.54

Kirja-arvioita

4/10 |
heinäkuu 31, 2019
Aivan luettavissa oleva kirja, paikoin tosin junnasi paikallaan tylsistymiseen asti. Tästä tehty elokuva on myöskin harmittavan huono, mikä on ikävä juttu, koska idea on hyvä!
4/10 |
marraskuu 30, 2016
Kirja oli suuri pettymys. Lienneekö syynä Ethanin näkökulma vaiko sekava juoni, mutta kirja tuntui siltä että kirjailija oli vain heitellyt paperille ideoita ja arponut järjestyksen. Lopua kohti lukeminen alkoi venyä eikä tarina enään ...
6/10 |
marraskuu 12, 2016
Mielestäni kirja on ihan hyvä, mutta se ei kuulu suosikkeihini. Jotenkin tarina ei vain napannut ja varsinkin loppu oli mielestäni aika sekava. Mutta suosittelen silti ainakin kokeilemaan kirjaa, sillä voihan olla, että te löydätte kirjasta sen punaisen langan, jonka minä kadotin. 
6/10 |
kesäkuu 01, 2015
Odotin tältä kirjalta paljoa, koska siitä on elokuva tehty ja muutenkin pidän noidista, loihtijoista ja sun muista sellaisista. Tähän jouduin kuitenkin pettymään. Teksti oli todella takkuilevaa ja venytettyä. Yksinkertaisesti tylsää. En ...
8/10 |
helmikuu 19, 2015
Pari ensimmäistä lukua olivat hieman pitkäveteiset, mutta mieleni muuttui todella nopesti! Kirja oli lukemisen arvoinen ja suosittelen kirjaa muillekkin, toista osaa kun ei vielä ole kirjastosta ehtinyt hakea.. Ja vielä! 'Rakkautta ennen ensisilmäystä' Täydellistä!
8/10 |
helmikuu 12, 2015
Pidin ehdottomasti tästä kirjasta. aluksi kirja ei vaikuttanut kovin hyvältä, mutta mitä eteenpäin kirjassa pääsi, sen parempi se oikeastaan muuttui. Kirjan olisi voinut vaikka lukea yhdeltä istumalta, jos aika olisi riittänyt. Suosittelen ...
4/10 |
huhtikuu 29, 2014
En kyllä ymmärrä miten tätä kirjaa voisi suositella True Blood faneille, en kerta kaikkiaan.. Kyllähän tän nyt luki, mutta en kyllä suosittelisi. Mietinpä vaan, kuinka joku on tästäkin kirjasta viitsinyt tehdä elokuvan..
9/10 |
huhtikuu 10, 2014
Tämä upposi. On kivaa vaihtelua että kertojana on välillä miespuolinen henkilö! kun olin päässyt ensimmäisen kappaleen loppuun en enää voinut lopettaa lukemista!
9/10 |
maaliskuu 06, 2014
Mielenkiintoinen kirja. Oli mukava huomata, että fantasia-rakkaus kirjoissa on joskus miespuolinenkin henkilö kertojana. Sellaisia kun harvemmin tulee vastaan. Ihana paksu kirja, joka piti mielenkiinnon koholla koko ajan. Ridley oli suoraan sanoen ...
7/10 |
marraskuu 19, 2013
Ihan hyvä kirja. Elokuva oli mielestäni hitusen parempi. Mutta kirjakin on todella hyvä. Välillä (kirjassa en päässyt juoneen mukaan, joten kuten voin sanoa että hieman sekavá. Ehdotan kuitenkin että lue jos olet fantasian ...