Samaa verta (Sookie Stackhouse, #10)
Keskiarvo 3.56
3.56 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (154)
Kirjahyllytilastot

Samaa verta

Charlaine Harris
Julkaistu: maaliskuu 25, 2013 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Dead in the Family
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: tv-sarja, vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 26 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

Sookie Stackhousen keijusodassa kärsimän kidutuksen haavat ulottuvat paljon pintaa syvemmälle. Ainoa valopilkku on suhde viikinkivampyyri Eric Northmanin kanssa, mutta Eric joutuu suhteen takia vampyyrikuninkaan silmätikuksi.

Muodonmuuttajien julkisuuteen tulon poliittiset seuraukset vetävät Sookien mukaan vaarallisiin selkkauksiin. Kaiken lisäksi ihmisten maailmaan on jäänyt vielä jokunen keiju, ja yksi heistä on vihainen Sookielle. Hyvin, hyvin vihainen.

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren voima (Sookie Stackhouse, #1)Veren sitomat (Sookie Stackhouse, #8)Bree Tannerin lyhyt elämäPedon veri (Sookie Stackhouse, #9)Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)

Kirja-arvioita (4)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Hohhoijaa, en paremmin sano. En ymmärrä miksi tämä sarja on venytetty näin äärettömän moneen kirjaan kun näissä ei tunnu tapahtuvan mitään. Luvataan vihaisia keijuja, jotka tulevat kuitenkin parhaiten esille vasta kirjan viimeisillä sivuilla. Tässä kirjassa ei oikeasti tapahtunut yhtään mitään jos ei lasketa kertomuksia Sookien aamukahveista ja töissä käymisestä. En oikeastaan tiedä enää miksi luen näitä koska suosikkihahmot ovat rapisseet pois ja jäljellä on vain ... (lisää)
_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
2.5

Nyt alkaa tuntua, että näitä kirjoja ei jaksaisi enää lukea. Sookie kerää ongelmia aivan kuin harrastuksenaan, eipä hänellä oikein muuta elämää olekaan kuin yliluonnollisten valtakiemuroihin osallistuminen.

Jossu89 avatar
Kirjoittanut
2.5
Aiemmat Sookie Stackhouse kirjat ovat olleet hyvin vauhdikkaita ja niiden parissa ei ole juuri tylsiä hetkiä tullut. Tämä kirja kuitenkin lähti liikkeelle aika hitaasti ja alussa ehdin vähän tylsistyä. Muutenkin tämän juoni oli vähän hajanainen. Kirjassa oli paljon pieniä tapahtumia joilla ei tuntunut olevan paljon yhteyttä toisiinsa. Mielenkiintoisinta tässä kirjassa mielestäni oli Appius Liviuksen suojatti Aleksei. Hänen mukaan tuomisena kirjaan oli ihan kiva oivallus, mutta ei hän kuitenkaan tätä kirjaa pelasta. Vähän turha kirja.
Leeinsane avatar
Kirjoittanut
2.0
Olin pettynyt tähän osaan, eihän tässä edes tapahdu oikein mitään! Odotin tätä kovasti ja petyin pahasti. Viimeisille sivuille asti odotin että koska alkaa tapahtumaan jotakin. Tuntui että tämä kirja on semmoinen kahden tapahtumarikkaan kirjan välissä oleva "turhaa jaarittelua"-kirja. Loppuuko kirjoittajalta aiheet? Jotenkin Sookiesta on muutenkin tullut vähän liian ilkeä. Odotan seuraavaa kirjaa mielenkiinnolla, onko seuraava kirja taas edellisten veroinen?
Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748