Kharonin kynsi (Ikikesä, #3)
Keskiarvo 3.74
3.74 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (34)
Kirjahyllytilastot

Kharonin kynsi

R. A. Salvatore
Julkaistu: huhtikuu 12, 2013 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Charon's Claw
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms
Osallistu keskusteluun (viestejä 22 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Mika Renvall. Nidottu.

Kharonin kynnessä Drizzt nostaa miekkansa jälleen kerran ystäviensä avuksi. Hänen rakastajattarensa, Dahlia Sin’felle, pystyy ajattelemaan vain sitä hetkeä, jolloin hän kohtaa jälleen Herzgo Alegnin. Drizzt joutuu päättämään, ryhtyäkö taisteluun kostaakseen Dahlian puolesta jotain, mitä hän ei ymmärrä.

Myös Artemis Entreri janoaa kostoa ja tarjoutuu auttamaan Dahliaa Alegnin tuhoamisessa. Kharonin kynsi, Alegnin miekka, hallitsee kuitenkin Entrerin tekoja – ja ehkä hänen mieltäänkin. Kun Entreri näyttää mieltyneen Dahliaan, Drizztin on mietittävä, voiko hän luottaa vanhaan vihamieheensä.

Ikikesä-saaga on sijoittunut New York Timesin parhaiten myyvien kirjojen listalla neljänneksi. Se on R. A. Salvatoren tuore sarja, jonka neljäs, suomeksi kesällä 2013 ilmestyvä osa luo pohjan uudelle, koko Forgotten Realmsin muuttavalle kirjasarjalle Maailmanjako.

muokattu 21.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Metsästäjän yö (Kumppanusten kirja, #1)Vastustaja (Maailmanjako, #3)Ikikesä (Ikikesä, #2)Kumppanukset (Maailmanjako, #1)Kuninkaan nousu (Kumppanusten kirja, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 49 vierailijaa
Fievre, LordStenhammar
Uusin jäsen: Petteri Hirvonen
Jäseniä yhteensä: 9399