Viimeisellä kynnyksellä (Ikikesä #4) - R. A. Salvatore7.46

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Todd Lockwood. Nidottu.

Drizzt Do’Urden halajaa sankaritekoja, mutta uskooko hän enää itseensä oikeuden puolustajana? Kun hän miettii elämäänsä ja aiempia tovereitaan, hän ei voi välttyä pohtimasta, onko hänen ystävistään taistelemaan hänen rinnallaan.

Dahlia, Drizztin haltiarakastajatar, on saanut kostonsa mutta ei sisäistä rauhaa. Artemis Entreri on taistellut niin Drizztin puolella kuin häntä vastaankin ja tuntuu lähentyvän nyt pikemminkin Dahliaa kuin Drizztiä. Dahlian menneisyys vaikuttaa heihin kaikkiin enemmän kuin he osaavat arvatakaan...

Seikkailijoita uhkaavat vaarat myös ulkopuolelta. Varjolaiset eivät aio niellä kärsimäänsä tappiota noin vain, ja Drizztin entiset maanmiehet ovat hänen jäljillään.

Keskustelua: R. A. Salvatore :: viestejä 22 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: heinäkuu 26, 2013
Kustantaja: Jalava
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms
Alkuperäinen nimi: The Last Threshold
Arvosanalla: 7.46/10
Arvosanoja: 35
Muokattu: joulukuu 31, 2014

Ikikesä -kirjasarja

Kuuluu yläsarjaan Forgotten Realms

Kääpiöiden koti (Ikikesä #1)7.84
Ikikesä (Ikikesä #2)7.06
Kharonin kynsi (Ikikesä #3)7.48
Viimeisellä kynnyksellä (Ikikesä #4)7.46

Kirja-arvioita

6/10 |
toukokuu 28, 2014
Osasyynä lieneet se, että näitä on tullut luettua aika kauan, mutta tämä olkoi paikoin tuntua pakkopullalta. Tarinassa ei sinänsä mitään vikaa, tuttua Salvatorea. Ja varmasti uppoaa jokaiseen Salvatore faniin. Suurin kritiikki näistä ...
10/10 |
joulukuu 02, 2013
Voiko tästä enää Salvatore parantaa! Drizztin tarina jatkuu hienona tarinana ja syventää Ikikesä sarjan hahmoja. Itse nautin suuresti ja suosittelen kaikille fantasian ystäville.