Intohimon pimeä puoli (Manalan valtiaat, #5)
Keskiarvo 4.02
4.02 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (33)
Kirjahyllytilastot

Intohimon pimeä puoli

Gena Showalter
Julkaistu: helmikuu 1, 2013 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: The Darkest Passion
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Kaukaisessa linnakkeessa Budapestissa kahtatoista kuolematonta – toinen toistaan vaarallisemman viettelevää – soturia sitoo muinainen kirous, jota kukaan ei ole onnistunut murtamaan. Kun voimakas vihollinen palaa, he matkaavat ympäri maailman etsimässä jumalten pyhäinjäännöstä – joka uhkaa tuhota heidät kaikki.

Valtiaat ovat jo löytäneet kaksi Kronoksen artefakteista: Pakon häkin ja Kaikkinielevän silmän. Vielä heiltä puuttuu Näkymättömyyden viitta ja Viiltävä sauva.

Valtias Aeron, Vihan vartija, tapaa vihdoin Olivian‚ langenneen soturienkelin, joka on demonien vastakohta. Olivia on ilontuojaenkeli, joka on pitkään seurannut ihmisten elämää ja pyrkinyt luomaan heille iloa ja onnea. Nyt hän on utelias ja hän haluaa edes hetken elää tavallista ihmisen elämää‚ ja kokea intohimoa ja rakkautta. Yleisesti linnakkeessa tiedetään, etteivät Demonit ja Enkelit sovi yhteen. Onko tämä tieto kumottavissa?

Liity mukaan matkalle tähän synkän aistilliseen maailmaan, jossa hyvän ja pahan välinen raja hämärtyy ja todellinen rakkaus joutuu äärimmäiseen testiin. Kun panokset kovenevat, tehtävä muuttuu vaarallisemmaksi ja romantiikka kuumemmaksi! Viides itsenäinen osa sarjasta Manalan valtiaat.

muokattu 28.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Riivaus (Langenneet enkelit, #5)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Kuolematon (Langenneet enkelit, #6)Hurma (Langenneet enkelit, #4)

Kirja-arvioita (3)

Anneliana avatar
Kirjoittanut
5.0

Huikea kirja kyllä. Pakko myöntää, että Aeron ja Olivia ovat lempipariskuntani koko sarjassa (kröhöm, tähän mennessä, kröhöm). Aeronilla on sisällään Vihan demoni ja Olivia on taas enkeli, joka palkattiin murhaamaan Aeron, mutta lankesi kun ei suostunut toteuttamaan tehtävää.

Olivia on aivan ihana hahmo! Hiukan tietämätön ja joissakin suhteissa ehkä jopa naiivi, mutta se sai minut vaan rakastamaan häntä entistä enemmän. Olivian Aeron viettely-yritykset olivat ... (lisää)

minnaha avatar
Kirjoittanut
5.0
Kerrassaan Mahtava kirja. Itse olen aika noviisi tämän alan kirjallisuuden lukijana. Kirja jäi käteen kapupan kirjahyllystä, erittäin mielenkiintoisen kuulloisen takakannen perrusteella. Ja täytyy sanoa että koukkuun jäin. Olen kyltymätön romantiikan ystävä ja tässä kirjassa se on taidokkaasti yhdistetty Myös erotiikkaan joka on iso plussa, mutta sillä ei kuitenkaan mässäillä likaa ja kun siihen vielä lisätään enkelit, demonit yms niin eihän tota yhdistelmää vaan voi ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Kyllä tätä odotettiinkin vesi kielellä kokonainen vuosi! Jo ensimmäisestä pokkarista lähtien rakastuin tähän sarjaan eikä se tunnu laantuvan vaikka tämä kirja ei paras sarjan kirja ollutkaan. Tässä sarjassa on samankaltaisuuksia BDB:n kanssa, joten ehkä siksikin tämä on loistavaa luettavaa. Tässä päästiin taas menoon kunnolla mukaan ja päätarinan lisäksi oli pari sivujuontakin mukana, joista osa pohjusti selvästi tulevaa pokkaria. Kyllähän sen kaavan näissä ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 32 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Anni Korhonen
Jäseniä yhteensä: 9380