Mitä huominen tuo tullessaan
Keskiarvo 3.58
3.58 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (31)
Kirjahyllytilastot

Mitä huominen tuo tullessaan

Cecelia Ahern
Julkaistu: 2010 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: The Book of Tomorrow
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Terhi Leskinen. Sidottu.

Lumoava rikkauksista ryysyihin -tarina

Hopealusikka suussa syntyneen Tamara Goodwinin kaikki toiveet ovat aina toteutuneet. Perheensä kartanossa hänen käytössään on yksityinen ranta, valtava valikoima designer-vaatteita ja oma luksushuone kaikin mukavuuksin. Tamara on tottunut tarttumaan hetkeen haaskaamatta ajatustakaan huomiselle.

Kun perheen isä kuolee äkillisesti ja jättää jälkeensä valtavat velat, Tamaran ja hänen äitinsä on myytävä koko omaisuutensa ja muutettava maalle sukulaisten luokse. Vaatimattomassa portinvartijan mökissä Kilsaneyn linnan varjossa majaileva yksinäinen ja pitkästynyt tyttö kaipaa takaisin Dubliniin.

Tamara herää horroksestaan, kun Kilsaneyn ohi kulkee kiertävä kirjasto, jossa hänen silmiinsä osuu salaperäinen nahkasidottu kirja. Saatuaan lukon auki Tamara hämmästyy: kirjan sivut ammottavat tyhjyyttään. Kun sivut alkavat täyttyä kuin itsestään, Tamaralle aukeaa uusi maailma, jossa myös tulevaisuudella on sijansa.

”Suloinen, elämänmyönteinen tarina.” – Marie Claire

(muokattu 13.06.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Karkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)Veren ja luun lapsetPiraijakuiskaaja (Faunoidit, #2)Myrskylä (Myrsky, #1)Artemis Fowl: Viimeinen vartija (Artemis Fowl, #8)

Kirja-arvioita (3)

Sointulause avatar
Kirjoittanut ()
4.5
Pidän ehdottomasti tästä kirjasta. Cecelia Ahern on yksi lempikirjailijoistani ja tämä on hänen yksi parhaista kirjoistaan. Rakastan Ahernin tapaa kirjoittaa ihmisistä tavallisina, inhimillisinä ihmisinä, ei ylitäydellisinä upeina olentoina joiden luonne ja tavat ovat moiteettomia. Luin kirjan hyvin nopeasti ja jo ensimmäisten 10 sivun kohdalla imeydyin mukaan tarinaan. Ehdottomasti laatukirja!
Kirjaneito avatar
Kirjoittanut ()
3.5
Mitä huominen tuo tullessaan on taattua Ahernin laatua. Tässä todella on kirjailija jonka tuotoksiin ei pety, vaikka Mitä huominen tuo tulleessaan ei ollutkaan suosikkini kirjailijalta. Alkuasetelma on kiinnostava. Kun hemmoteltu tyttö ei enää saakkaan kaikkea mitä haluaa, niin mitä muutoksia hänessä pakostakin tapahtuu. Kirjan punaisena lankana onkin paljolti juuri Tamarassa tapahtuva muutos. Kirja sisältää muutenkin mielenkiintoisia henkilöitä. Kaikilla heillä on syynsä ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 34 vierailijaa
NoctilucA, Jussi
Uusin jäsen: Suvi Ukkonen
Jäseniä yhteensä: 8873