Mitä huominen tuo tullessaan

Cecelia Ahern
fantasia, nuoret
Mitä huominen tuo tullessaan - Cecelia Ahern7.16

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Terhi Leskinen. Sidottu.

Lumoava rikkauksista ryysyihin -tarina

Hopealusikka suussa syntyneen Tamara Goodwinin kaikki toiveet ovat aina toteutuneet. Perheensä kartanossa hänen käytössään on yksityinen ranta, valtava valikoima designer-vaatteita ja oma luksushuone kaikin mukavuuksin. Tamara on tottunut tarttumaan hetkeen haaskaamatta ajatustakaan huomiselle.

Kun perheen isä kuolee äkillisesti ja jättää jälkeensä valtavat velat, Tamaran ja hänen äitinsä on myytävä koko omaisuutensa ja muutettava maalle sukulaisten luokse. Vaatimattomassa portinvartijan mökissä Kilsaneyn linnan varjossa majaileva yksinäinen ja pitkästynyt tyttö kaipaa takaisin Dubliniin.

Tamara herää horroksestaan, kun Kilsaneyn ohi kulkee kiertävä kirjasto, jossa hänen silmiinsä osuu salaperäinen nahkasidottu kirja. Saatuaan lukon auki Tamara hämmästyy: kirjan sivut ammottavat tyhjyyttään. Kun sivut alkavat täyttyä kuin itsestään, Tamaralle aukeaa uusi maailma, jossa myös tulevaisuudella on sijansa.

”Suloinen, elämänmyönteinen tarina.” – Marie Claire

Keskustelua: Cecelia Ahern :: viestejä 1 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Julkaistu: 2010
Kustantaja: Gummerus
Tyylit: fantasia, nuoret
Alkuperäinen nimi: The Book of Tomorrow
Arvosanalla: 7.16/10
Arvosanoja: 31
Muokattu: kesäkuu 13, 2017

Kirja-arvioita

9/10 |
lokakuu 30, 2013
Pidän ehdottomasti tästä kirjasta. Cecelia Ahern on yksi lempikirjailijoistani ja tämä on hänen yksi parhaista kirjoistaan. Rakastan Ahernin tapaa kirjoittaa ihmisistä tavallisina, inhimillisinä ihmisinä, ei ylitäydellisinä upeina ...
7/10 |
toukokuu 02, 2013
Mitä huominen tuo tullessaan on taattua Ahernin laatua. Tässä todella on kirjailija jonka tuotoksiin ei pety, vaikka Mitä huominen tuo tulleessaan ei ollutkaan suosikkini kirjailijalta. Alkuasetelma on kiinnostava. Kun hemmoteltu tyttö ei enää ...