Nousevan pimeyden kultti (Taru nousevasta varjosta #1) - R. S. Varjonen8.00

RISINGIN VUODEN 2013 APRILLIPILA.

Kansi: Emilia Koutonen. Nidottu.

Vahvinkin sydän voi vuotaa kuiviin.

Elviira on aivan tavallinen orpotyttö, jonka vanhemmat ovat kuolleet hämäräperäisessä lento-onnettomuudessa. Hänen koko elämänsä kuitenkin muuttuu, kun sähkömagnetismin tunnilla viereiseen pulpettiin istuu mystisen puoleensavetävä Frederik ja menneisyyden salaisuudet alkavat viimein paljastua. Omalta osaltaan lemmensoppaa hämmentää myös rinnakkaisluokan viekoitteleva Matilda.

Pian Elviira huomaa olevansa osa ikiaikaista taistelua, jossa hänen on kohdattava synkkä verenperintönsä ja tehtävä raastava valinta sydämensä valitun ja ihmiskunnan kohtalon välillä. Mitä salaperäinen kultti haluaa Elviirasta? Kehen enää voi luottaa, kun pimeys nousee? Tietääkö naapurin mummo jotain?

R. S. Varjosen esikoisromaani Nousevan pimeyden kultti tuo klassisen goottilaisen kauhun nykypäivään! Upean surrealistisiin sanapyörteisiin ihastuvat uudet ja vanhat kirjallisuuden ystävät. Kirja on kaksitoistaosaiseksi kaavaillun sarjan ensimmäinen osa. Kirjasta on tekeillä myös teatterisovitus, jonka kantaesitys on ensi kesänä.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: huhtikuu 1, 2013
Kustantaja: Osuuskumma
Tyylit: kauhu, romantiikka
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 8.00/10
Arvosanoja: 8
Muokattu: joulukuu 27, 2014

Taru nousevasta varjosta -kirjasarja

Sarjaan on suunnitteilla 12 osaa.

Nousevan pimeyden kultti (Taru nousevasta varjosta #1)8.00