Hobitti: Smaugin autioittama maa. Kuvitettu opas
Keskiarvo 3.77
3.77 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (11)
Kirjahyllytilastot

Hobitti: Smaugin autioittama maa. Kuvitettu opas

Jude Fisher
Julkaistu: marraskuu 7, 2013 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Hobbit: The Desolation of Smaug. Visual Companion
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirja
Avainsanat: elokuva, keski-maa

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Mikael Ahlström. Sidottu.

Runsaasti kuvitettu virallinen opas johdattaa Hobitti-elokuvaseikkailun toisen osan näkymiin. Tyrmäävän upea lahjakirja!

Hobitti-elokuvatrilogian toinen osa Smaugin autioittama maa valloittaa leffateatterit 13. joulukuuta 2013. Siinä brittinäyttelijä Martin Freemanin esittämä Bilbo Reppuli sekä Thorin Tammikilven johtamat kääpiöt jatkavat taivaltaan kohti kääpiöiltä anastettua kulta-aarretta. Synkmetsän syövereissä seurue joutuu hämähäkkien satimeen ja saa kokea metsähaltioiden vankityrmät.

Teos esittelee elokuvan hahmot, kansat ja tapahtumapaikat runsain värikuvin ja syventää elokuvakokemusta yksityiskohtaisilla taustatiedoilla Keski-Maasta.

Fantasiakirjailija Jude Fisher (s. 1960) on laatinut viralliset oppaat myös Peter Jacksonin elokuviin Hobitti - Odottamaton matka ja Taru Sormusten herrasta 1-3.

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Harry Potter: Suuri hahmokirjaHarry Potter: Maaginen maailmaHobitti Tolkienin silminHarry Potter: Suuri velhouskirjaHotelli Valhalla: Opas viikinkien maailmoihin

Kirja-arvioita (1)

Soturiorava avatar
Kirjoittanut
4.0
Hobitti: Smaugin autioittama maa kuvitettu opas on tavallinen kuvitettu opas: ei mitenkään ihmeellinen eikä huonokaan. Tietoja siitä saa ehkä vähän, mutta eniten tyypeistä. Mieluummin kannattaa hankkia elokuva kuin ostaa tämä, mutta ei tämä huono ollut.
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: Heini N.
Jäseniä yhteensä: 9572