Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus

Helena Sinervo
Julkaistu: elokuu 16, 2013 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Markus Pyörälä. Sidottu.

Vauhdikkailla juonenmutkilla ja hauskalla sanailulla ladattu saturomaani Prinssi Ahavasta ja hänen puhuvista eläinystävistään, joiden varassa on Pataranian niemimaan tulevaisuus.

Prinssi Ahava herää rannalta likomärkänä ja päässä verinen kuhmu. Ympärillä liehuu seitsemän koiranhäntää. Jokin on mennyt pieleen, mutta mikä?

Toivottavasti pojan muisti palaa pian! Hän on matkalla Kiirastulten kurun luostariin etsimään biologista äitiään. Sen jälkeen on kukistettava keisari Kalmanheimo, ja vieläpä ilman Mahtiriipuksen apua. Onneksi ovelia ratkaisuja on tarjoamassa tuttu hassu joukko: ylimielinen kissa, yksinkertainen possu, sanoja kääntelevä pukki ja varjoliitoa harrastava kuningatar...

Helena Sinervo on kirjoittanut kymmenen runoteosta, kaksi romaania sekä Prinssi Ahavasta kertovat saturomaanit. Kirjailijan työ on palkittu useasti, mm. Finlandia-palkinnolla romaanista Runoilijan talossa.

(muokattu 05.07.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vedeeran taru (Vedeera, #1)Lumous (Tähtisilmät, #3)Vedeera vaarallisilla vesillä (Vedeera, #2)Alice PeilintakamaassaPrinssi Ahava ja riipuksen arvoitus (Patarania, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 66 vierailijaa
ms.amadeus, Fievre
Uusin jäsen: N N
Jäseniä yhteensä: 8845