Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus (Patarania, #2)
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Prinssi Ahava ja valtaistuimen salaisuus

Helena Sinervo
Julkaistu: elokuu 16, 2013 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Markus Pyörälä. Sidottu.

Vauhdikkailla juonenmutkilla ja hauskalla sanailulla ladattu saturomaani Prinssi Ahavasta ja hänen puhuvista eläinystävistään, joiden varassa on Pataranian niemimaan tulevaisuus.

Prinssi Ahava herää rannalta likomärkänä ja päässä verinen kuhmu. Ympärillä liehuu seitsemän koiranhäntää. Jokin on mennyt pieleen, mutta mikä?

Toivottavasti pojan muisti palaa pian! Hän on matkalla Kiirastulten kurun luostariin etsimään biologista äitiään. Sen jälkeen on kukistettava keisari Kalmanheimo, ja vieläpä ilman Mahtiriipuksen apua. Onneksi ovelia ratkaisuja on tarjoamassa tuttu hassu joukko: ylimielinen kissa, yksinkertainen possu, sanoja kääntelevä pukki ja varjoliitoa harrastava kuningatar...

Helena Sinervo on kirjoittanut kymmenen runoteosta, kaksi romaania sekä Prinssi Ahavasta kertovat saturomaanit. Kirjailijan työ on palkittu useasti, mm. Finlandia-palkinnolla romaanista Runoilijan talossa.

muokattu 05.07.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

MörkövahtiHelmenkantajaTatatukin matka kristallivuorellePaluu Uppelukseen (Hukkuneiden laakso, #2)Vedeera vaarallisilla vesillä (Vedeera, #2)
Paikalla 48 vierailijaa
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558