Pimeyden valhe (Manalan valtiaat, #6)
Keskiarvo 3.87
3.87 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (30)
Kirjahyllytilastot

Pimeyden valhe

Gena Showalter
Julkaistu: huhtikuu 1, 2013 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: The Darkest Lie
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: erotiikka

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Manalan Valtijoiden Valheen vartija Gideon taistelee tässä tarinassa paljastaakseen totuuden. Gideonilla on kyky tunnistaa mikä tahansa valhe, joka hänen korviinsa kantautuu. Hänen ominaisuutensa joutuu kuitenkin koetukselle, kun hän kohtaa Scarletin, Painajaisten vartijan, joka väittää olevansa Gideonin kauan sitten kadonnut vaimo. Gideon ei vain satu muistamaan naista, mutta hän haluaisi muistaa ja hän haluaisi naisen…

Scarlet on liian vaarallinen vaeltamaan vapaana, mutta tulevaisuus hänen rinnallaan voisi syöstä Gideonin täydelliseen tuhoon. Ainoa tie on taistelu ja Gideonille taistelu merkitsee viettelyä, raivoa, hämmennystä ja hurmaa.

muokattu 28.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kajo (Kuura-trilogia, #2)Illallinen vampyyrin kanssaKapinalliset (Talon-saaga, #2)Pimeyden kuiskaus (Manalan valtiaat, #4)Kateus (Langenneet enkelit, #3)

Kirja-arvioita (1)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Jälleen kerran sai upottaa kyntensä uuteen Manalan valtiaat - pokkariin, jossa tällä kertaa oli pääosissa Gideon. Oli huvittavaa lukea miehestä, joka ei voi puhua sanaakaan totta, mutta onneksi hänen hurja vastustajansa Scarlet ymmärtää miestä. Kuten noissa aiemmissakin pokkareissa, tässäkin päästiin taas kunnolla tapahtumiin mukaan ja välillä melkein putosin kärryiltä tapahtuman tuoksinnassa. Sivujuonet olivat mielenkiintoisia ja pääparin kyräily hauskaa luettavaa, ... (lisää)
Paikalla 63 vierailijaa
Uusin jäsen: Tytti
Jäseniä yhteensä: 9722