Kuolema ovella (Eve Dallas, #7)
Keskiarvo 3.33
3.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (23)
Kirjahyllytilastot

Kuolema ovella

J. D. Robb
Julkaistu: elokuu 9, 2013 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Holiday in Death
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, jännitys
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1998. Suomentanut Satu Leveelahti. Nidottu.

SUPERSUOSITTU JÄNNITYSSARJA JATKUU YLEISÖN PYYNNÖSTÄ!

Kukaan ei halua olla yksin juhlapyhien aikaan. Yhdelle New Yorkin tyylikkäimmistä deittipalveluista, Personally Yours, se onkin oivallista aikaa yhdistää yksinäiset sydämet. Komisario Eve Dallas on kuitenkin ritualistista sarjamurhaajaa jäljittäessään tehnyt karmaisevan havainnon: kaikki surmatut naiset linkittyvät deittipalveluun. Kun ruumiita tulee lisää, Eve astuu tosirakkauttaan etsivän eliitin maailmaan, jossa tappaja etsii seuraavaa uhriaan ja rakkauden voima vie äärimmäisiin tekoihin.

Eve Dallas -sarja on Nora Robertsin nimellä J. D. Robb julkaisema vauhdikas jännityssarja, joka on kivunnut kirja toisensa jälkeen New York Timesin bestseller-listan kärkeen. 2050-luvun lopun New Yorkissa hyytäviä rikoksia ratkoo säpäkkä komisario Eve Dallas tukenaan hurmaava miljonääriaviomiehensä Roarke.

"Aivan erinomaista viihdettä." - Publishers Weekly

muokattu 27.10.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuoleman ikuistama (Eve Dallas, #3)Maineikas kuollessaan (Eve Dallas, #2)Kuoleman hurmio (Eve Dallas, #4)Kuoleman salaliitto (Eve Dallas, #8)Alaston kuolema (Eve Dallas, #1)

Kirja-arvioita (1)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
4.0
Tartuin Kuoleman ovella kirjaan taas jännkttynein mielin. Aihetta ei osaa arvata ennen ensimmäistä murhaa. Juoni oli taas hyvä ja täynnä yllätyksiä! Even sekoilu joulun alla on kiinnostavaa, mutta hieman harmillista. Onneksi Roarke auttoi ja suhtautui vakavasti jouluun! Pieni miinus siitä, että tässäkin kirjassa puitiin Even menneisyyttä. Hänen isänsä vain iskee joka kerta... Nora Roberts toi esille ehkä joidenkin mielestä liian suoran ja irvokkaan tavan murhalle ja sen ... (lisää)
Paikalla 39 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552