Salemin kirous - Rob Zombie, B. K. Evenson

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Einari Aaltonen. Sidottu.

Vainottujen noitien kirous herättää pimeyden voimat

Radio-dj Heidi Hawthorne muuttaa kerrostaloasuntoon Salemin pikkukaupungissa, ja talossa alkaa tapahtua kummia, kun pitkään tyhjillään olleessa asunnossa vaikuttaa olevan jonkinlaista elämää. Vain Heidi havaitsee asunnon paranormaalit tapahtumat, ja hän alkaa kärsiä ahdistavista, verisistä ja surrealistisista pelkotiloista. Hän kuvittelee, että painajaismaiset valveunet liittyvät hänen menneisyytensä huumeriippuvuuteen. Totuus on paljon synkempi.

Samaan aikaan kaupungissa puhkeaa sadistinen murha-aalto, ja eräs historioitsija epäilee, että Salemin kaukaisella menneisyydellä on yhteys nykypäivän tapahtumiin: Vuonna 1692 Salemissa tuomittiin joukko naisia kuolemaan noituuden vuoksi. Surmattujen noitien Salemin ylle langettama kirous toteutuu, ja Saatana astuu maan päälle kostamaan noitavainojen johtohahmojen perillisille.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat ja Elisa Kirja

Julkaistu: lokakuu 4, 2013
Kustantaja: Like
Tyylit: kauhu
Alkuperäinen nimi: The Lords of Salem
Arvosanalla: 3.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: maaliskuu 19, 2021

Like-kauhu -kirjasarja

Sarjaan kuuluu myös: The Walking Dead: Kuvernöörin nousu.

Alasarja Ihmissusi-trilogia

Salemin kirous
Kuolleena palannut6.90

Kirja-arvioita

3/10 |
joulukuu 14, 2015
Minulle Rob Zombie on tutumpi musiikistaan kuin mistään muusta, joten hiukan epäillen ja varauksella luin kirjan, jonka kannessa hänen nimensä komeilee. Olisi kannattanut jättää hyllyyn. Kirjaa voi kuvailla oikeastaan vain sanalla tylsä. ...