Kateus

J. R. Ward
Julkaistu: elokuu 30, 2013 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Envy
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: enkelit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Timo Utterström. Kansi ja taitto: Samppa Ranta. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunta -sarjan kirjoittajalta: Langenneet enkelit -sarjan kolmas osa.

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli ja demoni käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Etsivä Thomas ”Veck” DelVecchio Jr. kasvoi pahuuden varjossa. Sarjamurhaajaisänsä syntejä sovittamaan päätynyt Veck taistelee omaa nousevaa pimeyttään vastaan. Koston ja työnsä välissä tasapainottelevaa etsivää valvomaan on määrätty sisäisen tutkinnan konstaapeli Sophia Reilly. Ammatillinen kiinnostus ja henkilökohtaiset intressit sekoittuvat hyvän ja pahan taistelun kietoutuessa Veckin ja Sophian ympärille. Ikuisen kadotuksen uhatessa kaksikkoa langennut enkeli Jim Heron on heidän ainoa siteensä pelastukseen.

(muokattu 20.01.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolematon (Langenneet enkelit, #6)Hurma (Langenneet enkelit, #4)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Himo (Langenneet enkelit, #2)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)

Kirja-arvioita (2)

emmazki avatar
Kirjoittanut ()
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Q_Black avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Pääsipäs pitkästä aikaa taas tarttumaan Wardin teokseen enkä kyllä pettynyt. Minusta tämä sarja jotenkin paranee mitä pidemmälle tätä lukee ja systeemiin tulee vähän enemmän syvyyttä kuin se, että kuherrellaan joka toisella sivulla. Tottakai sitäkin tapahtuu edelleen, mutta enemmän ehkä tarina sijoituu muuhunkin. Veck oli minusta jotenkin karulla tavalla todella hellyyttävä tapaus, mutta Sophia ei oikeastaan erottunut massasta millään tavalla. Jim kai tässä se ... (lisää)
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Lena Malena
Jäseniä yhteensä: 8841