Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)
Keskiarvo 4.15
4.15 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (138)
Kirjahyllytilastot

Rakastaja – vihdoinkin

J. R. Ward
Julkaistu: lokakuu 24, 2013 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Lover at Last
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

MUSTAN TIKARIN VELJESKUNTA

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Sukunsa ja aristokratian hylkäämä Qhuinn on vihdoin löytänyt paikkansa julmana taistelijana sodassa lessereitä vastaan. Myös hänen unelmansa perheestä saattaa vihdoin toteutua. Siitä huolimatta hän tuntee olonsa tyhjäksi.

Blay valmistautuu luopumaan yksipuolisesta rakkaudestaan Qhuinnia kohtaan nähdessään tämän valitun naaraansa kanssa. Mutta kohtalo pyörittää kirjan sankarit toistensa syliin veljeskunnan joutuessa kuolemanvaaraan uusien tavoittelijoiden sekoittaessa taistelua kruunusta. Rohkeus testataan ja kaksi sydäntä löytää toisensa.

muokattu 19.01.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)

Kirja-arvioita (11)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Heidi Kristina avatar
Kirjoittanut
4.5
Rakastaja - Vihdoinkin pitäisi olla J.R Wardin koukuttavan Mustan tikarin veljeskunta-sarjan toiseksi viimeinen osa. Mutta kun kirjan lukee loppuun, herää ehdottomia kysymyksiä siitä, onko näille henkilöille ehkä vielä lisääkin romaaneja tiedossa. Lukemattomat hahmot, lukemattomat juonenkäänteet ja rakkaustarinat; mutta ei siltikään lähelläkään sekametelisoppaa. Juonenkäänteiden mestari on osannut jälleen luoda onnistuneen teoksen, joka ei vain imaise lukijaa vaan myös ... (lisää)
pepsit avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Minna Hannonen avatar
Kirjoittanut
4.5

Ihan liian pitkä aika päässyt vierähtämään ku viimeksi päässyt uppoutumaan wardin vamppyyrien maailmaan. Olin aluksi hieman epäileväinen homo pari asetelmaa kohtaan Mutta rakastuin kyllä pääpariin ja loppujen lopuksi oli tosi virkistävää välillä lukea hieman eri näkökulmasta vaikka pohjimmainen ajatus kirjoissa onkin melko samanlainen. Silti kirjat eivät ole koskaan olleet puuduttavia toistensa toistoja ja tämä kyllä ylsi yhdeksi parhaimmista. Sivujuonia oli myös ... (lisää)

Anneliana avatar
Kirjoittanut
4.5
Jälleen aivan upea suoritus Wardilta. Blay ja Qhuinn ovat niin yhteensopivia, että huhhuh. Qhuinnia rakastan yli kaiken ja Blaykin hahmona on aivan uskomattoman ihana. Saxtonista en ihme kyllä ole ikinä oppinut pitämään. Laylan osuus kirjassa oli todella yllättävä, mutta ihanaa yhtä kaikki. Xcor ja äpäräjoukon suunnitelmat saavat entistä pahaenteisemmän sävyn (en valita!). Rakastan Xcoria ihan älyttömästi. Qhuinn todella kasvoi kukkaan tässä kirjassa, pääosin Blayn ja ... (lisää)
lumikkki___ avatar
Kirjoittanut
5.0
haha, tämä kirja tuli luettua melkeimpä yhdeltä istumalta. paras osa pitkään aikaan, ehdottomasti. viimeksi luin 'puoliksi poissa' kirjan Sally Green:in tuotannosta, enkä oikein tiedä mikä minua kiehtoo näissä homopareissa :DD siis se on vaan niin mukavaa vaihtelua tavallisten tyttö-poika tarinoiden keskelle. pidin kaikista henkilöistä tässä kirjassa, välillä tosin henkilökohtaisesti en olisi jaksanut lukea zypher kohtauksia :::::::)
Lilli avatar
Kirjoittanut
5.0
Eniten odottamani kirja koko sarjassa! Olen kieli pitkällä odottanut Qhuinnin ja Blayn tarinaa! Ja se oli ihana! :) Sivujuonia oli ehkä jo vähän liikaakin, yksikin olisi riittänyt, jos siihen olisi panostettu enemmän.. Nyt tuntuu että tarinan alkuja on vähän liikaa, eikä yksikään niistä jäänyt mieleen kutkuttamaan.. Tästä kirjasta mahtavan tekee osaltaan juuri se polku mitä tähän on kuljettu, kun Qhuinnin ja Blayn juttua on käsitelty useammassa kirjassa taustalla. Nyt ... (lisää)
vampire girl avatar
Kirjoittanut
4.5
Täytyy nostaa hattua J. R. Wardille, kun on kirjoittanut pääosaan homo pariskunnan. En ole törmännyt missään muussa fantasia romantiikka kirjallisuudessa tällaiseen, joka on suunnattu naisille (Huom! Kuumia kohtauksia). Qhuinn kampaileminen oman seksuaalisuuden suhteen oli uskottava. Muuten tuntuu edellisen kirjan myöstä, kirjailija saanut uutta ulottuvuutta kirjoihin, kun aikaisemmin toistanut sitä samaa kaava. Eli traumaattinen kova uros tapaa naaraan, naaras pitää merkitä ... (lisää)
emmazki avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan uskomaton sarja! Kannattaa lukea! Alotin tän sarjan lukemisen siinä tammikuun alkupuolella ja nyt sain luettua sitten tämä viimeisimmän osan. Ihan ensimmäisen kirjan alku oli hieman sellaista tylsää ku välillä ei ymmärtänyt kuka-mitä-millon-miksi, mutta sitten kun päästiin juoneen mukaan niin sitten en ole enää taakse katsonut. Onneksi isosisko oli myös tykästynyt sarjaan ja oli ostanut kaikki kirjat tähän asti niin minun ei tarvinnut kuin hakea hyllystä aina ... (lisää)
Riley Charlotte avatar
Kirjoittanut
5.0
Kun varasin tämän kirjan kirjastosta olin seitsemästoista joka halusi lukea sen. Totaalisen mahtava kirja. Qhuinn ja Blayn elämää oli niin ihana lukea ja olisin mielelläni lukenut enemmänkin siitä kun he vihdoin olivat yhdessä. Väärin ymmärryksiltä ei vältytty ja sydämiä lytättiin vahingossa. Assailin ja Solin juttu oli kiva bonus tarinaan ja ilmeisesti heidän suhde jatkuu seuraavassa kirjassa koska juttu jäi auki. Ja olisi tosi kiva jos Layla saisi Xcor (en muista kuinka ... (lisää)
Nage avatar
Kirjoittanut
4.5
Tätä oli kyllä ootettu ja ei kyllä joutunut pettymään! Olisin halunnut tietää enemmän Laylasta ja toivon että hän ja Xcor pysyvät kaukana toisistaan. Ihanaa mös että lapsi säästyi. Toivottavasti viimeisen osan tulossa ei kestä liian pitkään!
Paikalla 1 jäsen ja 39 vierailijaa
punnort
Uusin jäsen: Pena Matikaine
Jäseniä yhteensä: 9573