Rämeen olento: Kolmas kirja (Rämeen olento, #3)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Rämeen olento: Kolmas kirja

Alan Moore
Julkaistu: 2012 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Saga of the Swamp Thing: Book Three
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, kauhu, sarjakuva

Alkuperäiset tarinat ilmestyneet 1985. Kuvitus: Stephen Bissette ja John Totleben. Suomentanut Anssi Alanen. Sidottu.

Yksi sarjakuvahistorian parhaista kauhutarinoista jatkuu! Alan Mooren kirjoittama klassikko kertoo rämeillä asustavasta hirviöstä, joka joutuu tällä kertaa vastakkain ydinsaasteiden, naisvihan ja rasismin kanssa. Tämä sarjakuva oli 80-luvulla muuttamassa modernin kauhun ilmettä, ja nyt nämä jaksot ilmestyvät viimein suomeksi.

Mooren sävähdyttävää, kammottavaa ja yllättävää kerrontaa myötäilevät hienosti Stephen Bissetten ja John Totlebenin houreiset piirrokset. Tähän sarjan kolmanteen kokoelmaan esipuheen on laatinut piirtäjä Stephen Bissette, ja kuvitustyössä ovat auttaneet Stan Woch ja Rick Veitch. Kirjan tarinoissa esiintyy ensimmäistä kertaa hämäräperäinen John Constantine, josta on sittemmin tullut varsinainen kulttihahmo.

muokattu 25.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rämeen olento: Kuudes kirja (Rämeen olento, #6)Rämeen olento: Neljäs kirja (Rämeen olento, #4)Rämeen olento (Rämeen olento, #1)Rämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)Rämeen olento: Viides kirja (Rämeen olento, #5)

Kirja-arvioita (1)

Luinwen avatar
Kirjoittanut
5.0

"...koska tuskaa ei voi haudata ja unohtaa. Tuska ei jää menneisyyteen tai piiloon mullan alle. Mikä on haudattu, ei ole mennyt. Mikä on kylvetty, kasvaa."

Rämeen olennon kolmas suomennettu albumi on ilmestynyt. Huikean hyvän toisen osan jälkeen odotukset ovat korkealla ja vaikka kolmas osa ei aivan yllä aiempien tasalle, se on silti kelpo kauhua ja kuuluu jokaisen kauhufanin kirjahyllyyn. Kolmannessa osassa on selkeä välinäytöksen maku ja tuntu. Esitellään paljon ... (lisää)

Paikalla 45 vierailijaa
Uusin jäsen: Tytti
Jäseniä yhteensä: 9722