Kadonnut symboli (Robert Langdon, #3)
Keskiarvo 3.08
3.08 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (59)
Kirjahyllytilastot

Kadonnut symboli

Dan Brown
Julkaistu: 2009 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Lost Symbol
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys, mysteeri
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentaneet Kimmo Paukku, Hilkka Pekkanen ja Jukka Saarikivi. Sidottu ja nidottu laitos.

Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington. 12 tuntia. Jännitystä joka hetki.

Professori Robert Langdon saa tavallisena sunnuntaina yllättävän kutsun Washingtoniin vanhalta ystävältään ja oppi-isältään Peter Solomonilta. Langdon halutaan pikaisesti juhlapuhujaksi pääkaupungissa pidettävään tilaisuuteen.

Langdon suostuu äveriään historioitsijan pyyntöön ilomielin, mutta perille päästyään hän huomaa astuneensa keskelle järkyttävää painajaista. Tuntematon taho todistaa mahdollisimman raa'alla tavalla kaapanneensa Peter Solomonin. 

Solomonin vapauden hintana kaappaaja vaatii Langdonia auttajakseen ikiaikaisen salaisuuden selvittämisessä. Kukaan muu ei hänen mukaansa pysty ratkaisemaan arvoitusta, joka johdattaa Solomonin etsijät kohti kaappaajan tavoittelemaa päämäärää. 

Ikivanhaan symboliikkaan ja vapaamuurareiden ajatusmaailmaan syvällisesti perehtynyt Langdon on valmis pelastamaan ystävänsä oman henkensä uhalla. Pian salaperäiset esineet, maailman tunnetuimmat rakennukset ja maamerkit paljastavat Yhdysvaltojen pääkaupungin kätketyn puolen. Lopulta ne tuovat näkyviin ikuisen totuuden. Matka sen äärelle on vaaroja täynnä.

Kadonnut symboli on odotettua jatkoa professori Robert Langdonin seikkailuille, jotka alkoivat Dan Brownin menestysteoksissa Enkelit ja demonit ja Da Vinci -koodi.

Kirjasta sanottua:

"Vuoristoradan veroinen kokemus." – Los Angeles Times

muokattu 11.12.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Musta kuin eebenpuu (Lumikki-trilogia, #3)TuliWayward Pines: Salaisuus (Wayward Pines, #2)Pyhä keihäsWayward Pines: Ei pakotietä (Wayward Pines, #1)
Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376