Time Riders (Time Riders, #1)
Keskiarvo 3.62
3.62 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (75)
Kirjahyllytilastot

Time Riders

Alex Scarrow
Julkaistu: toukokuu 2013 (Buster Nordic)
Alkuperäinen nimi: TimeRiders
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, tieteisfantasia

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Tytti Träff. Sidottu.

Uuden 6-osaisen sarjan ensimmäinen osa. Sarjan ensimmäisen osan myynti on jo nyt noussut huimiin lukuihin.

Liam O'Connor, Maddy Carter ja Sal Vikram olisivat kuolleita, ellei herra Foster olisi pelastanut heitä viimeisellä hetkellä onnettomuudesta ja tehnyt heistä aikamatka-agenteja. Agenttien tehtävänä on estää muita aikamatkustajia muuttamasta maapallon historian tapahtumia mutta työ ei suinkaan ole helppo.

Ensimmäinen tehtävä vie agentit toisen maailmansodan aikaan seuraamaan natsien tuhotöitä.

muokattu 01.01.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Molemmin jaloinThe Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Viimeinen tähti (5. aalto, #3)Tuntematon vaara (Seikkailujen maailma, #3)Dinosaurusten aikaan (Megamorphs, #2)

Kirja-arvioita (5)

Kirjaneito avatar
Kirjoittanut
3.5
Time Riders osoittautui mielenkiintoiseksi kirjaksi, tuoden jälleen yhden uuden näkemyksen aikamatkustukseen. Kolme nuorta, Maddy, Liam ja Sal pelastetaan muutamaa hetkeä ennen näiden kuolemaa ja heidät rekyrtoidaan järjestöön, jonka tehtävänä on huolehtia, ettei historia muutu. Okei. Aiheena tämä "yksi muutos historiassa voi aiheuttaa tuhoisia seurauksia nykypäivässä" -ei ole mitenkään uusi. Time Riders -kirjassa se ei kuitenkaan haittaa. Ensimmäisessä osassa muutoksia ... (lisää)
Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
4.0
Sal, Liam ja Maddy pestataan hetkeä ennen kuolemaansa salaperäisen järjestön jäseniksi. Kolmikon tehtävänä on pelastaa maapallo tai oikeammin turvata planeettamme menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus, joita aikamatkailijat voivat muokata ja saada historiankirjoituksen vääristymään pahemman kerran. Apunaan heillä on puoli-inhimillinen "liharobotti" Bob. Alex Scarrowin "Time Riders" (Buster Nordic, 2013) on uuden nuorten/nuorten aikuisten tieteissarjan avausosa, joka jaksaa ... (lisää)
Fairchild avatar
Kirjoittanut
4.5

Näin kannen ja ajattelin kirjan olevan huono, mutta takakannen luettuani päätin lainata sen kirjastosta. En koskaan olisi osannut odottaa kirjan olevan noin hyvä! Odotan seuraavaa osaa innolla, ja tiedän, että ostan sen heti omakseni. Suosikki henkilöni kirjassa on ehdottomasti Maddy. En yleensä lue tämän tyyppisiä kirjoja, mutta nämä kaksi Time Riderssia saiavt minut ihastumaan science fictioniin. Pidin ideasta kovasti, kolme nuorta pelastetaa ennen kuolemaa. Bob on aivan  ihana!

Pyrexia avatar
Kirjoittanut
4.0
Itse pidin tästä kirjasta, oli parempi kuin olin osannut odottaa. Mielestäni juuri se oli kirjassa mielenkiintoista, että miten pienet asiat menneisyydessä voi muuttaa nykyhetken/tulevaisuuden. Myös se, että kirjassa oli tuttuja historian tapahtumia oli plussaa. Hahmot saattoi jäädä vähän etäisiksi, mutta monesti etenkin ensimmäisissä kirjoissa niin tuppaa käymään, koska kaikki asiat on niin uutta ja ihmeellistä. Toinen osa odottaakin pöydällä lukemista, että sen verran koukuttava kirja oli…
Heidi Kristina avatar
Kirjoittanut
5.0
Time Riders ei ole rakkaustarina. Se on kirja luottamuksesta, ystävyydestä, hyvyydestä, pahuudesta, pelkojen kohtaamisesta ja toisenlaisen maailman näkemisestä, mutta ennen kaikkea se on vauhdikas kirja aikamatkustamisesta ja sen tuhonomaisista seurauksista niin ihmiskunnalle kuin yhdelle ihmiselle. Time Riders liikkuu eteenpäin nopeassa temmossa, minkä takia henkilöhahmot jäävät hieman etäisiksi ja heidän persoonallisuutensa osittain avaamatta - Scarrow tosin on onneksi avannut ... (lisää)
Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376