Operaatio: Harmageddon
Keskiarvo 4.13
4.13 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Operaatio: Harmageddon

Antti Eronen
Julkaistu: elokuu 16, 2013 (Myllylahti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifisotilasscifi
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 7 kpl)

Sidottu, kansipaperi.

Yksi päivä voi riittää ihmiskunnan historian uudelleen kirjoittamiseen.

Eletään vuotta 2204. Ihmiskunta on ollut viimeisen vuosisadan ajan yhdistyneenä teknologiavastaisen Neoluddiittipuolueen lipun alle. Kun vanha valtioliitto ajautuu lopulta korruption takia kriisiin, Marsin separatistikapinalliset näkevät tilaisuutensa tulleen: he käynnistävät operaatio Harmageddonin, yllätyshyökkäyksen, jonka tarkoituksena on lunastaa siirtokuntaplaneetalle sen kauan kaipaama itsenäisyys.

Marsin maaperällä on kuitenkin liikkeellä myös voimia, joille separatistien synnyttämä sekasorto on vain oiva tapa peittää heidän todelliset suunnitelmansa. Näiden kohdalla kyse on jostakin paljon suuremmasta kuin vain yhden ainoan planeetan kohtalosta.

Alkaa vuorokauden mittainen uhkapeli, jonka panoksena on lopulta koko ihmiskunnan tulevaisuus.

Operaatio: Harmageddon on Jyväskylässä asuvan Antti Erosen (s. 1989) kolmas scifiromaani.

(muokattu 01.11.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taipumaton (Kadonnut laivasto, #1)Voitokas (Kadonnut laivasto, #6)All You Need Is Kill #1 (All You Need Is Kill, #1)Uljas (Kadonnut laivasto, #4)Heltymätön (Kadonnut laivasto, #5)

Kirja-arvioita (1)

Majelia avatar
Kirjoittanut ()
4.5
Alkuun tuntui, että kirja lähti hieman hitaasti liikkeelle, mutta tämä oli todella vain alun kankeutta: päähenkilöitä on kuusi, ja kun niihin kaikkiin tulee aluksi saada jonkinlainen ote, lukija saattaa tuntea itsensä hieman hämmentyneeksi. Ihan ymmärrettävää siis. Juonen kulun seuraamisen kannalta kuusi hahmoa on jopa ihan vaadittava määrä, sillä tapahtumia on paljon eri puolilla Marsia. Oli kiva nähdä tapahtumat monesta eri näkökulmasta, joten plussaa vain ... (lisää)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Anneli Mustakallio
Jäseniä yhteensä: 9062