Aseenkantajan kunnia (Keskilinnan ritarit, #1)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (8)
Kirjahyllytilastot

Aseenkantajan kunnia

J. S. Meresmaa
Julkaistu: syyskuu 4, 2013 (Osuuskumma)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Kansi: J. S. Meresmaa. Sähkökirja.

”He ottivat miekkani ja kerrankin olin tyytyväinen, että isäni oli kuollut.”

Nuori ja tunnollinen Konno Nasovalainen on valmistumaisillaan aseenkantajain killasta ja kypsä astumaan ritari Jehrem Kovdasin palvelukseen. Kun Jehrem yllättäen kieltäytyykin valitsemasta Konnoa, romahtaa nuoren aseenkantajalupauksen tulevaisuus. Sitten käy ilmi, ettei Jehremin edellisen aseenkantajan kuolema ehkä ollutkaan onnettomuus, ja että Konno saattaa olla vaarassa. Mutta tuleeko uhka läheltä vai kaukaa?

Keskiaikaistyyppinen fantasiatarina tarjoaa murhan ja poliittista kieroilua, mutta se on myös kaunis tarina ystävyydestä ja rajat ylittävästä rakkaudesta. Meresmaa osoittaa taitavasti, ettei hyvän tarinan luomiseen tarvita satoja sivuja.

J. S. Meresmaa (synt. 1983) on tamperelainen kirjailija, jolta on julkaistu romaanien lisäksi useita novelleja niin antologioissa kuin lehdissä.

muokattu 26.04.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Drizztin legenda -antologia: Kootut kertomuksetPiinattu (Yön talo, #4)Ennustus (Idhunin kronikat, #3)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Legioona (Talon-saaga, #4)

Kirja-arvioita (1)

Sini avatar
Kirjoittanut
3.0
Mifonkeja en ole vielä saanut aikaiseksi aloittaa, joten päätin kokeilla tätä kertomusta, kun innostuin ostamaan e-kirjoja. Ilmeisesti pidemmän tarinan alku, joka ei vielä kauheasti vakuuttanut. Miksi ihmiset ei vaan voi kertoa asioista suoraan eikä sen sijaan puno outoja juonia? Tosin sitten tässä ei olisi ollut juurikaan tarinaa... Voisin kuitenkin ostaa jatkoakin, sillä se isompi kuvio taustalla kiinnostaa. Toivottavasti päähenkilöt alkavat puhua keskenään eivätkä koko ajan toivo toisen lukevan ajatuksiaan, se on aika tylsää lukijasta.
Paikalla 5 jäsentä ja 44 vierailijaa
Pisania, Wanda, Jukuke, Skie, Eija
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449