Juuri sellainen yö (Kuoriaiskirjat, #1)
Keskiarvo 3.75
3.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Juuri sellainen yö

Tuomas Saloranta
Julkaistu: heinäkuu 5, 2013 (Kuoriaiskirjat)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Nidottu.

”On juuri sellainen yö, kun painajaiset heräävät eloon.”

Markus Rantalalla on avovaimo, nousujohteinen ura it-alalla, rivitaloasunto Espoossa, työsuhde-BMW ja labradorinnoutaja. Hänen elämänsä on tasaista ja turvallista, kunnes nuoruudenystävät Kivijärvi ja Tolppanen yllättäen kutsuvat hänet viettämään iltaa vanhaan kotikaupunkiin.

Paljon on muuttunut sitten lukion päättäjäisten, kun ystävykset edellisen kerran kohtasivat. Kivijärvestä on tullut boheemikirjailija, Tolppasesta taas metsämökissä asuva erakko. Epäsuhtainen kolmikko päättää vielä kerran lähteä kotikaupungin laitamilla kohoavaan salaperäiseen metsään, joka on kiehtonut heitä lapsuudesta asti, mutta vanhojen aikojen muistelu vaihtuu pian epätoivoiseksi selviytymistaisteluksi.

Pikkukaupunki-idyllin alla vaanii jotain synkkää ja uhkaavaa, ja Markus joutuu yöllisellä metsäretkellä kohtaamaan menneisyyden haamut, jotka on luullut jo haudanneensa.

Kirja on saatavilla Aavetaajuus-kirjakaupasta.

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Darlah: 172 tuntia KuussaThe Walking Dead: Ensimmäinen kirja (The Walking Dead, #1)LaitosSiivekäs kuolema ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #5)Sydäntorni
Paikalla 46 vierailijaa
Uusin jäsen: Tytti
Jäseniä yhteensä: 9722