Noidan käsikirja
Keskiarvo 3.67
3.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (23)
Kirjahyllytilastot

Noidan käsikirja

Eric Maple, Eliot Humberstone, Lynn Myring
Julkaistu: 1983 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Usborne Guide to the Supernatural World
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuorten tietokirja
Avainsanat: kummitukset, noidat, vampyyrit

Noidan käsikirja: Vampyyreita, aaveita ja outoja voimia. Alkuteos ilmestynyt 1979. Suomentanut Pirjo Helasti. Sidottu.

Tämä ennakkoluulottoman tutkijan käsikirja paljastaa oikeat ja väärät noidat, kertoo kauheista vertaimevistä vampyyreista ja siitä, miksi niihin on uskottu, testaa yliluonnollisia kykyjä ja tarjoaa yli 70 kummitusjuttua. Pikemmin kuin noidaksi tämä kirja opettaa sinut valppaaksi noitatutkijaksi. Kokeitten avulla voit testata tietojasi ja yliluonnollisia taitojasi, voit jopa kokeilla noitatemppuja: valokuvata "kummituksia".

muokattu 28.02.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tämä jalka ei ole minun: Kauhuja omasta kehosta (Aavetaajuus-kirjat, #6)Sirkus SynkkäMarinaPaniikkipuiston kadut (Goosebumps: Kauhumaa, #12)Kadonnut kirje

Kirja-arvioita (2)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
5.0

Oijoi, tämä on kyllä kunnon kamaa! Jännittäviä tarinoita, tehokkaita juonitiivistelmiä, urbaanilegendoja ja paikoin mukavan verinen kuvitus. Tuttua ja tuntematonta sekaisin. Fiksusti jaettu kolmeen eri aihepiiriin ja tietovisasivut kerrassaan nerokkaat väärinpäin ja ylösalaisin olevine ratkaisuineen (eipähän ole lunttaaminen liian helppoa). Pidän kovasti myös esittelykuvista mm. Borleyn pappilasta ja "vampyyriturvallisesta" huoneesta. Todella kompakti ja tiivis pakkaus värikkäitä faktoja, yhdellä aukeamalla jo monta  tunnelmallista pikkukauhujuttua. Aivan ihanaa.

Puolikuu avatar
Kirjoittanut
2.5
Noidan käsikirja on eräänlainen klassikko. Lapsena piti lukea, vaikka kuinka pelotti. Sinänsä hyvä kokoelma erilaisia kummitustarinoita. Kuvitus on milestäni hieno ja kirjassa on tunnelmaa. Noidan käsikirja pitäisi varmasti arvioida oman genrensä sisällä, mutta kaipaisin silti hieman objektiivisempaa otetta. Paranormaaleista ilmiöistä kiinnostuneelle suosittelisin mieluummin Kaiken oudon ensyklopediaa tai Risto Selinin Skeptikon käsikirjaa. Noidan käsikirja sopisi paremmin esim. halloween-juhlien ohjelmistoon.
Paikalla 19 vierailijaa
Uusin jäsen: Anni Korhonen
Jäseniä yhteensä: 9380