Ars Magica
Keskiarvo 4.20
4.20 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Ars Magica

Nerea Riesco
Julkaistu: 2011 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Ars Magica
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, mysteeri
Avainsanat: noidat

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Anu Partanen. Sidottu.

On vuosi 1610. Navarran pikkukaupungista löydetään murhattu nainen, jonka ruumissa väitetään olevan jälkiä paholaisesta. Vasta vuotta aikaisemmin kaupungissa on poltettu roviolla yksitoista noitaa, ja nyt kansa kääntyy hätääntyneenä kirkon puoleen.

Inkvisiittori Salazar, joka on alkanut mielessään kyseenalaistaa noituuden olemassaolon, saapuu paikalle tekemään tutkimuksia. On kuitenkin tahoja, joille rahvaan pitäminen noitien pelossa sopii varsin hyvin, ja rationaalisia selityksiä noitasyytöksille etsivä Salazar halutaan raivata tieltä.

Salazarin kintereillä vaeltaa kansanuskoinen noitarohtoja kaupusteleva Mayo-tyttö, joka yrittää selvittää noidaksi epäillyn ystävänsä ja äitihahmonsa kohtaloa – ja joka langettaa lemmenloitsun traagisin seurauksin.

muokattu 13.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tulisielu (Jääsielu, #2)JurmoJääsielu (Jääsielu, #1)Noitalapsi (Noitalapsi, #1)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)

Kirja-arvioita (1)

Kuuntytär avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja oli aluksi tosi hidastempoinen ja ehkä vähän tylsä, kun kerrottiin vain satunnaisesti hahmojen menneisyydestä, mutta puolenvälin jälkeen alkoi oikeasti tapahtua ja juoni kävi nopeatempoisemmaksi. Aikakausi, Espanja sijaintina ja noitavainot olivat kekseliäs ja mielenkiintoinen aihe. Ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja!
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Maria Tiktok
Jäseniä yhteensä: 9582