Harakanloukku (Faunoidit, #3)
Keskiarvo 4.46
4.46 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (151)
Kirjahyllytilastot

Harakanloukku

Annukka Salama
Julkaistu: elokuu 11, 2014 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 5 kpl)

Graafinen suunnittelu: Niina Yli-Karjala. Nidottu.

"First you wanna kill me, then you wanna kiss me."

Suosikkitrilogian päätösosassa vaara ja viettelys kulkevat käsi kädessä. Viken katoaminen heittää Rufuksen ja Unnan olosuhteisiin, joista yksikään faunoidi ei ole palannut elävänä.

”Selvitä saaliisi heikkoudet ja rakenna loukkusi näistä elementeistä”, neuvoo metsästäjän käsikirja. Kun Viken puhelin ei baariyön päätteeksi vastaa, aavistaa Joone pahinta. Pelastusretki tuntemattomaan pakottaa Unnan ja Rufuksen unohtamaan sydänsurunsa, mutta mullistaa Joonen elämän sitäkin rajummin. Nuori jousimies pelastaa Joonen pulasta ja huokuu vetovoimaa, jonka edessä harakkapoika on aseeton. Alkaa taistelu aikaa, pakkasta ja päänsisäisiä houkutuksia vastaan. Kun saalistajan ja saaliin intohimot ovat yhteisiä, ei mikään ole enää itsestään selvää ja roihu syttyessään pidäkkeetön.

muokattu 09.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Unienpunoja (Väki, #3)Varjojen valtias (Varjometsästäjät, #2)Varjelija (The Body Jumper, #3)Puoliksi paha (Half Bad -trilogia, #1)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)

Kirja-arvioita (21)

Mmmm avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
The Big Bad Wolf avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Wanderer avatar
Kirjoittanut
3.0
Olin vähän kyllä pettynyt tähän. Ykkönen oli tosi hyvä ja kakkonenkin melko hyvä. Tästä jäi jotenkin semmonen tunne, että loppu olisi kirjoitettu jotenkin kiireessä, että se olisi keskeneräinen. Odotin vaan jotain enemmän. Pidän kyllä hirveästi Annukan tyylistä kirjoittaa, mahtavaa luettavaa, juoni vain jotenkin ontui minun mielestäni.
Mystinen tyttö avatar
Kirjoittanut
5.0
Ensin haluan sanoa, että kiitos tuhannesti Annukka Salama, että kirjoitit tämän sarjan! Kiitos! Olen syvästi rakastunut tähän sarjaa ja olen hyvin varma, että sinäkin rakastut jos luet tämän. Kannattaa ehdottomasti lukea! Aion itsekin lukea tämän sarjan varmasti vielä monesti uudelleen. Tässäkin osassa oli aivan mahtava kerronta ja tarina eteni mukavasti. Iivar oli ihana lisäys, tykästyin häneen heti. Oli myös mukava lukea kirjaa hiukan erinäkökulmasta. Lisäksi ... (lisää)
Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Radioactive avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
mammuli2000 avatar
Kirjoittanut
5.0
Ihan paras kirja forever! Kirjalle on pakko tulla vielä jatkoa. Tykkäsin erityisesti just Iivarista ja Joonesta. Aivan ihana pari. Toivon tosi paljon jatkoa tälle sarjalle, Salama on niin hyvä kirjailija.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Olihan tätä jo odoteltukin! Siinä missä kaksi ekaa osaa kutkutteli nauruhermoja ja meno oli rennon letkeää, tässä kolmannessa osassa oli rutkasti enemmän jännitystä ja hurjia tapahtumia, joten aiemmille osille tyypillinen huumori jäi taka-alalle vaikka sitä tässäkin tekstissä viljeltiin. Salama on tällä kertaa onnistunut heittämään pussukkaan päähenkilöiden lisäksi tappajia, heidän irvokkaita elintapojaan, seikkailua tappajakaupungissa ja hiukan veren roiskutustakin ... (lisää)
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Janski_ avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan mahtava! Tykkäsin kovasti. Lisää!?
_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
5.0

Ihana kirja tämäkin, luin sen yhdeltä istumalta. Tässä oli sama tilanne kuin edellisessä osassa, eli ensimmäisellä lukukerralla minua häiritsi, että kerronta harhautui Unnan ja Rufuksen tarinasta, mutta seuraavilla lukukerroilla pidinkin ratkaisusta. Mahtava päätösosa yhdelle lempikirjasarjoistani!

Sohvi avatar
Kirjoittanut
5.0
Tähän on hyvä päättää faunoidijengin tarina, vau! Vaikka koko trilogia on ollut todella hyvä ja minun makuuni juuri passeli, oli tämä viimeinen omalla tavallaan paras kirjasarjan kirjoista. Tutut hahmot pyörii mukana tuoden tekstiin naurettavaa huumoria, jota olisi minun puolesta saanut viljellä enemmänkin. Välillä olin hieman pettynyt miten helposti kaikki faunoidijengin suunnitellut asiat menivät niinkuin he halusivat, mutta en antanut sen häiritä lukukokemusta. ... (lisää)
Poison Girl avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
DemonEliah avatar
Kirjoittanut
5.0
Mä jäin koukkuun koko Faunoidit-sarjaan jo ekasta kirjasta lähtien.. Etenkin just tähän viimeiseen osaan :D Muuten, kiitos jo tässä vaiheessa Annukka Salamalle! Silloin kun löysin Harakanloukun kirjakaupasta, mä melkein hypin riemusta. Annukka on mielestäni ihan mahtava kirjailija, yksi mun lemppareistani. Hahmot on mielenkiintoisia ja teksti nykyaikaista. Jos pitäisi sanoa lempihahmo, niin tulisi kyllä vaikea valinta, sen verran upeita tyyppejä on hahmokaartissa että.. Ei vaan, kyllä mun on pakko sanoa Joone ja Iivari. Sen verran söpöjä he kun ovat :3
Frost avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
SiriusChristus avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Katki avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Lady_ avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Riley Charlotte avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan yli hyvä päätös Faunoidit -sarjalle!! Olisin kyllä mielelläni lukenut tätä sarjaa vielä useammankin kirjan, mutta harmikseni Salama päätti päättää sarjan kolmanteen kirjaan. Kirjan kieli on niin ihanan omalaatuista ja aina välillä oli niitä hauskoja kohtia, kuten aiemmissa sarjan kirjoissa. Tässä kirjassa oli sopivasti jännitystä ja tapahtumia. Unnasta ja Rufuksesta olisin kyllä mielelläni lukenut vielä enemmän, mutta toisaalta oli kivaa tietää Joonesta ... (lisää)
Pauliah avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan ihana. Tämän odottelu oli sen arvoista! Unna kiristi hermojani taas lapsellisuudellaan mutta kaikki muu korvasi sen kyllä :)
Nage avatar
Kirjoittanut
5.0
Ihan kirja en olisi voinut parempaa toivoakkaan! En nyt jaksa ihmeempiä arvostelemaan kuin ettäkaikki hahmot ihania ja Jonne ja Iivari on ihana pari!(Unna ja Rufus myös <3)
Paikalla 72 vierailijaa
Uusin jäsen: Tytti
Jäseniä yhteensä: 9722