Putoavan tähden prinsessa
Keskiarvo 3.13
3.13 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (12)
Kirjahyllytilastot

Putoavan tähden prinsessa

Anni Nupponen
Julkaistu: joulukuu 17, 2013 (Vaskikirjat)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Kansikuva: Jani Laatikainen. Nidottu.

Kuvastaja-palkintoehdokas 2013.

Rhéta on syntynyt prinsessaksi Rhiandarin satuvaltakuntaan. Näkijöiden mukaan hänen kohtalonaan ei kuitenkaan ole hallita, joten hänen on mentävä lumottuun uneen odottamaan herättäjää. Mutta kun hän herää, maailma on muuttunut ja taikuus, joka ennen piti valtakuntaa pystyssä, on nyt kiellettyä. Mitä on tapahtunut ja mikä merkitys on tähdellä, joka oli syöksymässä maata kohti juuri ennen kuin hän vaipui uneen?

Putoavan tähden prinsessa on Anni Nupposen toinen fantasiaromaani. Hänen esikoisromaaninsa Nainen ja kuningas voitti vuoden 2008 Kuvastaja-palkinnon, ja hän on voittanut myös Atorox-palkinnon novellillaan Joka ratasta pyörittää vuonna 2013.

Putoavan tähden prinsessa ei ole Naisen ja kuninkaan jatko-osa vaan omaan maailmaansa sijoittuva itsenäinen tarina. Se on omaperäinen, tunnelmallinen fantasiakertomus, joka on kaukana lajityypin kliseistä.

(muokattu 26.04.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Halu (Langenneet enkelit, #1)Tulikronikka (Kirja aikojen alusta, #2)Punaiset tulppaanit (Kuolemattomat, #1)Gondolinin tuho

Kirja-arvioita (1)

Reta Anna Maria avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Erittäin kiehtova tarina joka sijoittuu kirjaimellisesti satumaiseen valtakuntaan. Tarina rikkoo fantasiagenren normeja tervetulleella tavalla.
Paikalla 50 vierailijaa
Uusin jäsen: Aada
Jäseniä yhteensä: 8770