Palanneet
Keskiarvo 2.00
2.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Palanneet

Jason Mott
Julkaistu: elokuu 2013 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: The Returned
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, mainstream
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Virpi Kuusela. Nidottu.

Jacob eli uudessa ajassa ja jatkoi elämäänsä siitä, mihin se oli vuosikymmeniä sitten päättynyt. Miksi ja miten, sitä kaikkien Palanneiden kohdalla kyseltiin.

Harold ja Lucille Hargraven ainoa poika Jacob oli kuollut traagisesti kahdeksantena syntymäpäivänään vuonna 1966. Aika oli armollisesti parantanut pahimmat haavat… kunnes eräänä päivänä lihaa ja verta oleva Jacob ilmestyi salaperäisesti heidän ovelleen – heidän rakas, kallisarvoinen poikansa, edelleen kahdeksan vuoden ikäisenä.

Kaikkialla maailmassa ihmisten läheisiä palasi tuonpuoleisesta. Kukaan ei tiennyt, miten tai miksi niin tapahtui, eikä sitä, oliko kyseessä ihme vai lopun ajan merkki. Harold ja Lucillekaan eivät päässeet yhteisymmärrykseen siitä, oliko poika todellinen vai vain menneisyyden haamu. Yhdestä asiasta he kuitenkin olivat varmoja: kyseessä oli heidän poikansa.

Kun koko maailma ajautui sekasortoon, Hargraven uudelleen koossa oleva perhe huomasi elävänsä keskellä romahduksen partaalla olevaa yhteisöä, joutuvansa luovimaan uudessa todellisuudessa ja kohtaamaan konfliktin, joka uhkasi romuttaa koko inhimillisyyden käsitteen.

”Uskomaton yllätys. Jason Mott on punonut taitavasti ja ihmismieltä syvällisesti ymmärtäen tarinan, joka on sekä traaginen, huumorintajuinen että jännittävä.” – Eowyn Ivey, kirjailija New York Timesin bestsellerlistalla

(muokattu 09.03.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Elämä elämältäTarinoita tuonpuoleisistaAarnihauta ja muita kertomuksiaVillijoutsenet ja muita kertomuksiaAvoin ikkuna ja muita tarinoita
Paikalla 4 jäsentä ja 65 vierailijaa
KiLLPaTRiCK, HourglassEyes, Jossu89, Tuuli Ylönen
Uusin jäsen: Tuuli Ylönen
Jäseniä yhteensä: 9101