Palanneet

@ Jason Mott
Palanneet - Jason Mott 4.00   3

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Virpi Kuusela. Nidottu.

Jacob eli uudessa ajassa ja jatkoi elämäänsä siitä, mihin se oli vuosikymmeniä sitten päättynyt. Miksi ja miten, sitä kaikkien Palanneiden kohdalla kyseltiin.

Harold ja Lucille Hargraven ainoa poika Jacob oli kuollut traagisesti kahdeksantena syntymäpäivänään vuonna 1966. Aika oli armollisesti parantanut pahimmat haavat… kunnes eräänä päivänä lihaa ja verta oleva Jacob ilmestyi salaperäisesti heidän ovelleen – heidän rakas, kallisarvoinen poikansa, edelleen kahdeksan vuoden ikäisenä.

Kaikkialla maailmassa ihmisten läheisiä palasi tuonpuoleisesta. Kukaan ei tiennyt, miten tai miksi niin tapahtui, eikä sitä, oliko kyseessä ihme vai lopun ajan merkki. Harold ja Lucillekaan eivät päässeet yhteisymmärrykseen siitä, oliko poika todellinen vai vain menneisyyden haamu. Yhdestä asiasta he kuitenkin olivat varmoja: kyseessä oli heidän poikansa.

Kun koko maailma ajautui sekasortoon, Hargraven uudelleen koossa oleva perhe huomasi elävänsä keskellä romahduksen partaalla olevaa yhteisöä, joutuvansa luovimaan uudessa todellisuudessa ja kohtaamaan konfliktin, joka uhkasi romuttaa koko inhimillisyyden käsitteen.

”Uskomaton yllätys. Jason Mott on punonut taitavasti ja ihmismieltä syvällisesti ymmärtäen tarinan, joka on sekä traaginen, huumorintajuinen että jännittävä.” – Eowyn Ivey, kirjailija New York Timesin bestsellerlistallaArvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu elokuu 2013 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi The Returned
Tietoja muokattu maaliskuu 9, 2016

Kirja-arviot & arvosanat

Kata
Kata
Arvosanat 238
Kirja-arviot 0
Viestit 0
heinäkuu 1, 2014
Antoi 4 / 10 arvosanan kirjalle