Grandville
Keskiarvo 3.91
3.91 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (11)
Kirjahyllytilastot

Grandville

Bryan Talbot
Julkaistu: syyskuu 2, 2013 (Like)
Alkuperäinen nimi: Grandville
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Suomentanut Petri Stenman. Sidottu.

Mestarillista steampunkia Sherlock Holmesin hengessä

Eläinten vallankumouksesta on jo aikaa, ja Ranska on kavunnut maailmanmahdiksi. Sen naapuri Englanti tekee kuitenkin kaikkensa saadakseen valta-aseman horjumaan, ja englantilaiset anarkistit käyvät omaa maanalaista sotaansa ranskalaisia vastaan. Kun Grandvillessä riehuu ovela murhaaja, jutun ottaa tutkittavakseen Scotland Yardin rikosetsivä LeBrock apulaisineen. Samaan aikaan Ranskan valtionpäämiehet juonittelevat hämäyssodan päästäkseen käsiksi Englannin mittaviin öljyvaroihin. Pystyykö LeBrock paljastamaan kaiken ennen kuin on liian myöhäistä?

Bryan Talbot (s. 1952) on yksi sarjakuvamaailman suurista nimistä. Hänellä on takanaan 30-vuotinen ura muun muassa Sandmanin ja Judge Dreddin piirtäjänä, ja häneltä on tähän mennessä suomennettu vain yksi sarjakuvaromaani, Tuhman rotan tarina (Jalava 1999). Grandville on mehevän mielikuvituksellinen ja rohkea teos, joka vahvistaa Talbotin mainetta yhtenä maailman parhaista sarjakuvan tekijöistä. Se aloittaa kolmiosaisen sarjan.

muokattu 29.08.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rämeen olento (Rämeen olento, #1)Ufoja LahdessaRautamies – Iron Man: Viisi painajaistaRämeen olento: Kolmas kirja (Rämeen olento, #3)Tuulen laakson Nausicaä 7 (Tuulen laakson Nausicaä, #7)

Kirja-arvioita (1)

Narri avatar
Kirjoittanut
5.0
Steampunk-sarjakuva eläinhahmoilla! Visuaalisesti loistokas, väkivaltainen, menneisyyden tulevaisuuteen kurkottava vauhdikas dekkaritarina. Bryan Talbotin tyylin tunnistaa heti.
Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724