Batman: Pöllöjen hovi

Scott Snyder, Greg Capullo
sarjakuva > supersankarisarjakuva
Batman: Pöllöjen hovi7.22

Alkuteos ilmestynyt 2011–2012. Tarina: Scott Snyder. Taide: Greg Capullo & Jonathan Glapion. Suomentaja: Petri Silas. Sidottu.

Moni pitää Batmania Gotham Cityn todellisena hallitsijana. Rikolliset pelkäävät häntä ja vallanpitäjät kunnioittavat. Mutta entä jos kaupunkia on kaiken aikaa johtanut muinainen seura, joka tunnetaan ainoastaan lasten lorusta? 

Kun julma murhasarja järisyttää kaupunkia, Batman epäilee, että tapaukseen liittyy enemmän kuin ensikädeltä vaikuttaa. Viittaritarin selvittäessä kuolettavaa mysteeriä paljastuu salaliitto, joka juontaa juurensa Bruce Waynen nuoruuteen. Onko kaupunkia riivaavien rikosten ja korruption takana myyttinen Pöllöjen hovi, jota on aiemmin pidetty kaupunkilegendana? Vai onko sota rikollisuutta vastaan viimeinkin viemässä Bruce Waynelta järjen? 

Palkittu käsikirjoittaja Scott Snyder (Amerikan vampyyri) ja kuvittaja Greg Capullo (Spawn) ovat luoneet huikean vision Batmanista, ja heidän tarinansa tempaa lukijan mukaan henkeäsalpaavan jännityksen maailmaan.

Keskustelua foorumilla :: viestejä 5 kpl
Arvona kirjalle


Julkaistu: maaliskuu 13, 2013
Kustantaja: Egmont
Tyylit: sarjakuvasupersankarisarjakuva
Alkuperäinen nimi: Batman: Court of Owls
Arvosanalla: 7.22/10
Arvosanoja: 14
Tietoja päivitetty 25.10.2018