Batman: Pöllöjen hovi
Keskiarvo 3.61
3.61 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Batman: Pöllöjen hovi

Scott Snyder, Greg Capullo
Julkaistu: maaliskuu 13, 2013 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Batman: Court of Owls
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: sarjakuvasupersankarisarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 5 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2011–2012. Tarina: Scott Snyder. Taide: Greg Capullo & Jonathan Glapion. Suomentaja: Petri Silas. Sidottu.

Moni pitää Batmania Gotham Cityn todellisena hallitsijana. Rikolliset pelkäävät häntä ja vallanpitäjät kunnioittavat. Mutta entä jos kaupunkia on kaiken aikaa johtanut muinainen seura, joka tunnetaan ainoastaan lasten lorusta? 

Kun julma murhasarja järisyttää kaupunkia, Batman epäilee, että tapaukseen liittyy enemmän kuin ensikädeltä vaikuttaa. Viittaritarin selvittäessä kuolettavaa mysteeriä paljastuu salaliitto, joka juontaa juurensa Bruce Waynen nuoruuteen. Onko kaupunkia riivaavien rikosten ja korruption takana myyttinen Pöllöjen hovi, jota on aiemmin pidetty kaupunkilegendana? Vai onko sota rikollisuutta vastaan viimeinkin viemässä Bruce Waynelta järjen? 

Palkittu käsikirjoittaja Scott Snyder (Amerikan vampyyri) ja kuvittaja Greg Capullo (Spawn) ovat luoneet huikean vision Batmanista, ja heidän tarinansa tempaa lukijan mukaan henkeäsalpaavan jännityksen maailmaan.

muokattu 25.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Batman: Kuolema kulkee perheessäThor: LuojapommiTeräsmiesKapteeni Amerikan kuolemaWolverine
Paikalla 3 jäsentä ja 56 vierailijaa
Sami Säisä, sinidean, Fievre
Uusin jäsen: Sami Säisä
Jäseniä yhteensä: 9751