Teräsmies: Miehet terästä

Andy Kubert, Grant Morrison, Rags Morales
sarjakuva > supersankarisarjakuva
Teräsmies: Miehet terästä - Andy Kubert, Grant Morrison, Rags Morales6.00

Käsikirjoitus: Grant Morrison. Kuvitus: Rags Morales ja Andy Kubert. Sidottu.

Tajunnan räjäyttävässä tarinassa Teräsmies saa vastaansa Lex Luthorin sekä avaruuden painajaisen, Brainiacin. 

Ylistetty käsikirjoittaja Grant Morrison esittelee oman tulkintansa Teräsmiehen alkuvaiheista. Miten Smallvillen pojasta kasvoi maailman suurin supersankari?

Hänellä on uskomattomat voimat, joiden rajoja hän on vasta ryhtynyt kokeilemaan. Menneisyys on hänelle täydellinen arvoitus. Häntä ohjaa maalaispojan horjumaton käsitys oikeasta ja väärästä. Pahuutta vastaan käy farkkuihin ja t-paitaan sonnustautunut oikeuden esitaistelija… TERÄSMIES!

Mutta pelon kätyrit käyvät vastaiskuun. Nerokas liikemies Lex Luthor aikoo ratkaista muukalaissankarin salaisuuden keinolla millä hyvänsä. Järkyttynyt armeija valmistautuu hyödyntämään omaa superasettaan, joka on suunniteltu kukistamaan Kryptonin viimeinen poika. Ja tähtien takaa saapuu mekaaninen hirviö tuhoamaan kadotetun onnelan viimeisen edustajan, ennen kuin tämä ehtii perustaa uuden utopian maapallolle…

Käsikirjoittajanero Grant Morrison esitteli viime vuonna kirjassa Teräsmies täydellisen vision teräksisen sankarin viimeisestä seikkailusta. Nyt hän luo samalla pieteetillä ainutlaatuisen, raikkaan tulkinnan maailman suurimman supersankarin alkuvaiheista. Kuvittajat Rags Morales ja Andy Kubert herättävät kosmiset visiot henkiin jännittävästi ja tyylikkäästi.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: kesäkuu 12, 2013
Kustantaja: Egmont
Tyylit: sarjakuvasupersankarisarjakuva
Alkuperäinen nimi: Superman and the Men of Steel
Arvosanalla: 6.00/10
Arvosanoja: 3
Muokattu: lokakuu 22, 2018

Teräsmies -kirjasarja

Kuuluu yläsarjaan DC:n sarjakuvat

Teräsmies7.70
Teräsmies: Miehet terästä6.00
Teräsmies: Luodinkestävä4.34
Teräsmies: Viimeiset päivät