Kultainen lohikäärme (Rikoskomisario Chen, #3)
Keskiarvo 3.45
3.45 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (22)
Kirjahyllytilastot

Kultainen lohikäärme

Liz Williams
Julkaistu: huhtikuu 30, 2014 (Like)
Alkuperäinen nimi: Precious Dragon
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Sirje Niitepõld. Nidottu.

Tähtifantasia-palkintoehdokas 2015.

TAIVAS ON SAANUT TARPEEKSEEN. SOTARETKI HELVETTIIN ON EDESSÄ.

Rikoskomisario Chen ja demonipoliisi Zhu Irzh selvittävät mystistä katoamistapausta. Samaan aikaan rouva Pa saa hoidettavakseen lapsen nimeltä Kultainen lohikäärme, joka paljastuu hyvin erityiseksi pikkupojaksi.

Poliisikaksikko lähetetään Helvettiin ja pian he huomaavat sotkeutuneensa paljon itseään suurempaan taisteluun: Kultainen lohikäärme on saanut peräänsä Helvetin pahimmat demonit, ja Taivaan sotajoukot näyttävät suuntaavan kohti Helvettiä.

Liz Williams (s. 1965) on englantilainen scifi- ja fantasiakirjailija.

”Miten nivoa yhteen byrokratia ja taikuus, helvetti ja taivas ja vielä teknologia ja jumalatkin niin, että tuloksena on lukukelpoinen romaani? Kysykää Liz Williamsilta.” – Hämeen Sanomat

”Omaperäisesti tulkittu kiinalainen tarusto, satiirinen näkymä taivaan ja helvetin byrokratioihin ja kiinnostava henkilökuvaus antavat puitteet fantastisen viihdyttävälle lukukokemukselle.” – Tähtifantasia-palkintoraati

muokattu 17.08.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Syytetty (Kissojen kesken, #3)Viimeinen partio (Partio, #4)Vaihdokas (The Body Jumper, #1)Verikivi (Kapinaenkelit, #2)Samaa verta (Sookie Stackhouse, #10)

Kirja-arvioita (1)

Eija avatar
Kirjoittanut
3.5

Komisario Chenin ja senesalkki Zhu Irzhin seikkailut jatkuvat tutuilla uomillaan. Tapahtumia käydään maassa ja helvetissä, unohtamatta taivaallisen väen mukana oloa. Chenin demonivaimolla Inarilla on myös osuutensa tarinassa. Tarina on itsenäinen, vaikka on eduksi lukea edelliset osat ensin. Sivuosissa on edellisen osan henkilöitä.


Sarjassa on omaperäinen maailma, vaikka kolmannessa osassa se on jo tuttu. Sinänsä uutta kolmas osa ei maailmaan tuo. Helvetti ja taivas ... (lisää)

Paikalla 2 jäsentä ja 43 vierailijaa
Pisania, Fievre
Uusin jäsen: Per Horjanheimo
Jäseniä yhteensä: 9457