Sydänverellä (Sookie Stackhouse, #13)
Keskiarvo 3.29
3.29 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (111)
Kirjahyllytilastot

Sydänverellä

Charlaine Harris
Julkaistu: huhtikuu 4, 2014 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Dead Ever After
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: tv-sarja, vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 26 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

SOOKIE STACKHOUSE -SARJAN PÄÄTÖSOSA

Sookie Stackhouse on päätynyt Merlotte’sin tarjoilijattaresta sen toiseksi osakkaaksi, hylkiöstä yhteisönsä keskipisteeksi, vampyyrin tyttöystävästä vaikutusvaltaisen vampyyrin vaimoksi. Hän on selvinnyt räjähdyksistä, mullistuksista ja lukuisista murhayrityksistä. Hän on joutunut kestämään petoksia, sydänsuruja ja suuria murheita ja selviytynyt koettelemuksista joka kerta hiukkasen vahvempana ja viisaampana.

Loppua ei silti näy, ei mieshuolille, juonitteluille eikä hyytäville seikkailuille. Kaiken lisäksi New Orleansissa liikkuu paholainen – ja joku on valmis myymään sielunsa saadakseen haluamansa. Kuka elää, kuka kuolee, ja voittaako rakkaus kuoleman?

Charlaine Harris on amerikkalainen menestyskirjailija, jonka mysteerejä, kauhutarinoita ja romantiikkaa sekoittava Sookie Stackhouse -sarja tunnetaan myös HBO:n tv-sarjana True Blood.

 

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Caapparin kääty (Roistoakatemia, #1)Tuulen nimi (Kuninkaansurmaajan kronikka, #1)Taru sormusten herrastaValtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu, #1)Fullmetal Alchemist

Kirja-arvioita (10)

Pyrexia avatar
Kirjoittanut
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
2.5

Juonittelua ja muuta turhia juonikuvioita, jotka on luettu jo moneen kertaa tämän sarjan aiemmissa kirjoissa. Sookie ei ole muuttunut miellyttävämmäksi päähenkilöksi eivätkä valtapelit innosta vieläkään. Minulla oli vaikeuksia jaksaa lukea tämä kirja loppuun asti, mutta luinpa kuitenkin, enkä siitä viisastunut.

lumikkki___ avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Lonely Reader avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Cicatrix avatar
Kirjoittanut
4.0
Pienesti surettaa, että kirjasarja loppui, todella hyvä sarja, ei kuitenkaan yllä lemppareihini. Sookie valitsi lopussa oikean miehen, muuta kirjailija ei onneksin tehnyt siitä ällöttävän romannttista.
shewolf avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Kirassiina avatar
Kirjoittanut
3.0
Kirja oli melko hyvä, mutta ei yltänyt ihan aikaisempien tasolle. Juoni oli paljon sekavampi ja paholainen sekoitti juonta vielä entisestään. Kirjan loppu on hyvä ja Sookie päätyy valitsemaan mielestäni oikean miehen. Sarjan oli kyllä jo aikakin loppua, sillä kirjat muistttivat paljon toisiaan juoneltaan ja tapahtumiltaan. Sookie Stackhouse - sarja oli kyllä lukemisen arvoinen mutta, jos kirjoja olisi tullut vielä lisää olisin jättänyt ne lukematta.
Nage avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Q_Black avatar
Kirjoittanut
2.5
Niin se tämäkin sarja tuli tiensä päähän vihdoin ja viimein. Minusta tämän olisi saanut tiivistettyä järkevämmäksi kokonaisuudeksi ja se olisi vaatinut hiukan vähemmän kirjoja. Vaikka Sookie-kirjat ovatkin edetessään menneet entistä pahemmaksi puuroksi niin tässä kirjassa juoni oli jonkunlaisessa kasassa toisin kuin jossain aiemmissa kirjoissa kun ei ole edes kunnolla pysynyt mukana kun tapahtuu koko ajan ja eri asioita. Turhaa jaarittelua oli nyt vähemmän. Hiukan ... (lisää)
Kaneli88 avatar
Kirjoittanut
2.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 49 vierailijaa
Uusin jäsen: Matti
Jäseniä yhteensä: 9885