Karrelle polttava helle (North End, #3)
Keskiarvo 3.27
3.27 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (13)
Kirjahyllytilastot

Karrelle polttava helle

Laura Lähteenmäki
Julkaistu: heinäkuu 3, 2014 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Topelius-palkintoehdokas 2015.

Vaarallisen kuuma kesä!

Aasa hautoo tukahduttavan helteen alla kauhistuttavaa salaisuuttaan. Onko se liian iso 16-vuotiaan kantaa yksin?

Lopultakin pohjoisessa on kesä. North Endiin perustetaan kaivosta, ja taloyhtiöön on majoitettu malminetsijöitä. Koulusta erotettu Aasa työskentelee etsijöiden emäntänä, mutta vaikka hän yleensä on tomera ja kova suustaan, kaikki on nyt toisin. Kauhukseen Aasa tajuaa olevansa raskaana.

Aasa ei halua äidiksi vaan aikoo myydä vauvan ja ostaa itselleen tulevaisuuden. Löydettyään ostajapariskunnan alkaa pitkä odotus, mutta Aasan mieli alkaa horjua ja jokainen vaihtoehto on yhtä huono.

Karrelle polttava helle päättää North End -trilogian, jonka avausosa Niskaan putoava taivas oli Topelius-palkintoehdokkaana 2012.

muokattu 10.07.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Routasisarukset (Routasisarukset, #1)Ainoa (Valinta-sarja, #3)Labyrintti (Maze Runner, #1)Outolintu (Outolintu-trilogia, #1)Delirium: Rakkaus on harhaa (Delirium-trilogia, #1)

Kirja-arvioita (2)

Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
3.0
Hyvä kirja. Edellinen osa oli kyllä hieman parempi. Kirja oli hieman ennalta arvattava, mutta yllättäviäkin kohtia oli kyllä.
 avatar
Kirjoittanut
3.0
North end 3,Karrelle polttava helle,on oli ihan positiivinen pakkaus kaikenlaista teinien pillityksistä oikeaan draamaan. Kirja kertoo Aasan selviytymisestä kuuman polttavassa kesässä tajuessaan että on raskaana. Aasaa kuvaillaan koskettavasti kyllä,mutta on hieman ärsyttävää,että ensin hän on toista mieltä ja sitten toista.Vaikka koko hänen elämänsä riippuisi yhdestä päätöksestä,täytyy senkin kanssa vääntää ja parkua.Siksi Aasa ei ollut enää oma itsensä ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 57 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Päivi Tolmunen
Jäseniä yhteensä: 9584